Mergi la conţinutul principal

LAN Party National Edition: competiția dedicată studenților pasionați de tehnologie și jocuri video

LSAC București organizează LAN Party National Edition, una dintre cele mai mari competiţii, destinată tuturor studenţilor pasionaţi de tehnologie şi de jocurile video. A 16-a ediţie a evenimentului cuprinde două etape ce se vor desfăşura în Facultatea de Automatică şi Calculatoare din cadrul Universităţii "Politehnica" Bucureşti. 

Etapa locală are loc în zilele de 13-14 martie, iar cea naţională va reuni câştigătorii competiţiilor locale din 10 centre universitare din ţară: București, Timișoara, Târgu Mureș, Târgu Jiu, Cluj, Craiova, Ploieşti, Petroşani, Bacău și Iași, în data de 30 martie. 

Evenimentul dorește să readucă la viață spiritul competitiv prin participarea la cel puțin un joc pe calculator, Playstation 4 sau XBOX ONE, cum ar fi Mortal Kombat, FIFA 20, Teamfight Tactics, League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, Hearthstone, sau competiții precum Just Dance, Naruto și multe alte surprize.

Înscrierile pentru etapa locală încep din data de 24 februarie. Pentru a afla surprizele pregătite de organizatori și cum puteți lua parte la acest eveniment intrați pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/214894172982739/.

LSAC București (Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica București) este o organizație studențească apolitică, non-guvernamentală și non-profit, care funcționează cu ajutorul principiilor voluntariatului și antrenează, prin activitățile sale, studenții acestei facultăți.

Let the game begin!
 

Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.