fbpx L&D: Adevăr sau provocare cu Keith Parker | Learning Network Mergi la conţinutul principal

L&D: Adevăr sau provocare cu Keith Parker

Learning Network Festival este un eveniment de experimentare și învățare adresat specialiștilor L&D din companii. Trendul este de a pune accentul pe aspectul strategic pe care funcțiunea de L&D o are în organizație. În pregătirea Learning Network Festival  am stat de vorbă cu facilitatorii despre L&D în organizații și cariera în L&D. Ediția a V-a are tema Design. Delivery. Technology și se va desfășura în 13-14 noiembrie in Cluj-Napoca. În finalul interviului fiecare facilitator ne spune dacă în Festival alege #adevăr sau #provocare - despre learning & development, desigur.

 
Cu ce gând vii anul acesta la Festival? Ce experiență propune workshopul/prezentarea ta? 
Keith Parker: Atunci când necesitatea de retenție a oamenilor și cererea de recunoaștere sunt atât de mari, funcțiunea de L&D se află sub presiunea de a păstra oamenii buni. Trebuie să ne gândim ce putem oferi în așa fel încât să satisfacem aceste nevoi într-un mod eficient și rentabil.

Cum ai ajuns să lucrezi în acest domeniu? Ce sfat ți-ar fi fost util la începutul carierei? 
Keith Parker: Am început să muncesc în training acum mai bine de 15 ani, atunci când o doamnă de la HP căreia încercam să îi vând cursuri de training mi-a spus: “vom cumpăra cursurile, dar tu le vei facilita”.
Frumusețea trainingului o reprezintă faptul că mereu se întâmplă ceea ce nu te aștepți, așa că îmbrățișează-l și folosește-l. Așa, vei deveni un trainer mai bun. 

În ce activități îți găsești inspirația? 
Keith Parker: Să observ oamenii, stând într-o cafenea și văzând cum interacționează oamenii. Văzând cum se joacă copiii este o cale extraordinară de a găsi noi idei. 

Ce te face să te trezești dimineața și pe la ce oră? 
Keith Parker: Cred că este ”ce voi învăța azi, deoarece fiecare zi este o oportunitate”.

Ai un ritual pe care îl faci înainte de a te întâlni cu participanții la un curs sau eveniment? 
Keith Parker: Nu am niciun ritual, asta ar însemna să fac presupuneri. 

Dacă funcțiunea de L&D ar fi un animal, care ar fi? Dar un fel de mâncare? 
Keith Parker: Cu siguranță, ar fi un cameleon. Iar ca fel de mâncare, paste, nu doar pentru că este o mâncare care oferă confort, dar care și poate fi folosită și adaptată ân atât de multe feluri. 

Adevăr sau provocare? (ne spui aici ce alegi, iar adevărul sau provocarea vor fi alese după workshop în timpul Festivalului de către cei din sală) 
Keith Parker: Întotdeauna, adevăr. 

Companie
Categorie
Keith Parker
International Learning Implementer

Keith este născut londonez și a locuit în Cipru, Gibraltar și Ungaria. Keith are o experiență și expertiză de peste 16 ani. A livrat în mai mult... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.