fbpx LEADERship 100% ROMÂNesc | Learning Network Mergi la conţinutul principal

LEADERship 100% ROMÂNesc

Este posibil să fii genul de persoană care prin natura profesiei / meseriei / menirii tale întâlnești mulți oameni în fiecare an. Așadar, cu siguranță ai observat probabil că de la fiecare ai luat câte o idee / principiu / metodă pe care poate ai început să o utilizezi în viața ta sau să vorbești despre ea și altora. Mi se pare un lucru frumos să înveți din experiența altora și, mai mult decât atât, să transmiți această experiență mai departe.

Acesta este motivul pentru care inițiez o serie de articole despre oameni minunați pe care i-am întâlnit și de la care am învățat câte ceva (slavă Domnului că am învățat! :-) ). Oameni care conduc afaceri din rolurile de antreprenori, directori, manageri sau patroni.

De ce această serie de articole?

Din 5 motive:

  • Oamenii despre care voi scrie sunt oameni pe care îi apreciez și îi admir pentru ceea ce au devenit și ceea ce fac.
  • Sunt oameni care au mult bun simț, respect față de muncă și față de oameni.
  • Își pun amprenta personală asupra afacerilor pe care le conduc.
  • Toți sunt „de-ai noștri”, chiar dacă unii sunt de altă naționalitate (de aceea seria de articole poartă titlul „100% românesc”.
  • Faptul că i-am întâlnit și că există îmi dă speranțe că se mai poate face ceva frumos în țara asta.

Sunt convins că sunt mulți oameni asemănători celor pe care îi vei întâlni în articolele următoare. Eu i-am întâlnit pe ei. Dacă tu știi pe cineva despre care merită scris, anunță-mă și voi lua contact cu acea persoană. Și voi scrie despre ce am învățat de la ea. Îți mulțumesc anticipat pentru inițiativă! Pentru că astfel de oameni (și metodele lor) merită promovați mai mult.

Așadar, te invit să citești în ritm de un articol pe săptămână despre câte o idee / metodă / principiu pe care am preluat-o de la oamenii pe care i-am întâlnit. Cu siguranță unele informații îți vor fi de folos. Și poți să dai articolul mai departe, să le fie de folos și altor oameni pe care îi apreciezi.

Mulțumesc!

Romeo

 

 

Categorie

Sunt dezvoltator de oameni dedicat lucrului cu oameni și companii care doresc să obțină rezultate... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.