Mergi la conţinutul principal

#Learningtalks360: Paul Olteanu în dialog cu Alex Aninosanu

Learning talks 360 este o inițiativă Think Backwards cu și despre oameni din industria de learning, ce se asimilează proaspăt alături de Alex Aninoșanu și invitații săi.

Motto-ul Think Backwards este ”real transformation requires real honesty”, iar acest podcast a luat naștere din dorința de a aduce la un loc, în conversații sincere despre learning din toate unghiurile, oameni a căror opinie o respectăm.

Dezbatem alături de experți în learning și reprezentați de HR din diverse industrii, teme de actualitate pentru o perspectivă cât mai amplă și reală asupra învățării din organizații.

Inaugurăm seria de conversații sincere despre learning din toate unghiurile, cu Paul Olteanu, unul dintre cei mai apreciați traineri și coach din România. Am discutat despre cum ar trebui să comunice companiile în perioada următoare și care este impactul pandemiei asupra învățării.

Episodul 1

Descoperă în acest episod:

  • Cum se mișcă industria de learning în această perioadă din perspectiva lui Paul. 
  • Impactul pandemiei asupra psihicului și ce poți face pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit. 3 lucruri pe care companiile le pot face pentru a face tranziția către noul normal cât mai lină.

Ascultă aici podcast-ul:

Curiozitatea ne definește, așa că vrem să știm părerea ta și te încurajăm să ne lași la [email protected] orice impresie, sugestie sau întrebare. Abonează-te pe Spotify sau orice aplicație de podcast ai sau urmărește-ne pe rețelele de social media pentru a fi la curent cu noile episoade și alte informații de interes.

 

Companie
Categorie
Alexandru Aninosanu
Trainer

I've always been fascinated by people and working with people. I never knew I was gonna be a trainer, but I've always known that someday I... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.