Mergi la conţinutul principal

#Learningtalks360: Clementina Anghelache în dialog cu Alex Aninosanu

Dacă vorbim de learning în România, ne gândim automat la Learning Network, ”terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să descopere limite și vor rezultate remarcabile”, cum o spun chiar ei. Am povestit cu Clementina Anghelache despre cum a fost afectată industria, cum va arăta învățarea în viitor și ce ne pregătesc vara aceasta.

Episodul 2

Descoperă în acest episod:

  • Lucrurile care se vor schimba în industria de learning și cum va arăta învățarea 
  • Ce publicație de renume a fost preluată de Clementina
  • Cum se vor diferenția organizațiile în funcție de experiența oferită și valorile transmise
  • Fii printre primii care află și ce experiențe plănuiesc în digital și ce joc de leadership vor pune la dispoziție vara aceasta.

Ascultă aici podcast-ul:

Learning talks 360 este o inițiativă Think Backwards cu și despre oameni din industria de learning, ce se asimilează proaspăt alături de Alex Aninoșanu și invitații săi.

Motto-ul Think Backwards este ”real transformation requires real honesty”, iar acest podcast a luat naștere din dorința de a aduce la un loc, în conversații sincere despre learning din toate unghiurile, oameni a căror opinie o respectăm.

Dezbatem alături de experți în learning și reprezentați de HR din diverse industrii, teme de actualitate pentru o perspectivă cât mai amplă și reală asupra învățării din organizații.

Companie
Categorie
Alexandru Aninosanu
Trainer

I've always been fascinated by people and working with people. I never knew I was gonna be a trainer, but I've always known that someday I... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.