Mergi la conţinutul principal

Trudi West: Leadership, incredere si transformare organizationala (EN)

Episodul de astăzi este unul în engleză. Vorbim cu Trudi West, unul dintre membri Leadership Faculty ai Hult Ashridge Executive Business School, şi unul dintre cei mai faini consultanţi internaţionali cu care am avut oportunitatea să lucrez. Este intotdeaunua o plăcere să o vezi pe Trudi în acţiune şi să-i asculţi poveştile, iar conversaţia de astăzi nu este o excepţie. Am vorbit despre Leadership, despre încredere, transformare organizaţională şi provocările ce îi aşteaptă pe lideri în următoarea perioadă. 

Aşa cum Trudi menţionează în conversaţie, uneori, e nevoie să faci un pas înapoi şi să laşi petrecerea să se întâmple, aşa că te las să descoperi în podcast restul insight-urilor interesante alte discuţie noastre. 

Ascultă aici podcast-ul:

 Suntem curioși să știm părerea ta despre episodul de astăzi, așa că te încurajăm să ne lași la [email protected] orice impresie, sugestie sau întrebare. Abonează-te pe Spotify sau orice aplicație de podcast ai sau urmărește-ne pe rețelele de social media pentru a fi la curent cu noile episoade.

Companie
Categorie
Alexandru Aninosanu
Trainer

I've always been fascinated by people and working with people. I never knew I was gonna be a trainer, but I've always known that someday I... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.