fbpx #Learningtalks360: O porție de inspirație în learning organizațional cu Florin Iordackioiu | Learning Network Mergi la conţinutul principal

#Learningtalks360: O porție de inspirație în learning organizațional cu Florin Iordackioiu

Astăzi ne auzim cu Florin Iordackioiu, Learning  and Development Manager la Orange și unul dintre cei mai apreciați profesioniști de learning de la noi.  Este întotdeauna o plăcere și o inspirație să-l asculți pe Florin, iar episodul de astăzi nu este o excepție. Am povestit despre cum a trăit această perioadă, ce impact a resimțit atât la nivel personal, cât și în echipa pe care o coordonează, dar și informații valoroase despre nevoile de învățare din organizații.

Episodul 4

Descoperă în acest episod:

  • Importanța acțiunii pentru creșterea încrederii și a siguranței în organizație și cum au ajuns la Orange să ”bounce forward”.
  • Conversia învățării din sala de curs în digital și nevoile de learning.
  • Ce lecții importante a oferit această perioadă managerilor despre adaptabilitate și locurile de muncă ale viitorului.

Ascultă aici podcast-ul:

Suntem curioși să știm părerea ta despre episodul de astăzi, așa că te încurajăm să ne lași la [email protected] orice impresie, sugestie sau întrebare. Abonează-te pe Spotify sau orice aplicație de podcast ai sau urmărește-ne pe rețelele de social media pentru a fi la curent cu noile episoade.

Companie
Categorie
Alexandru Aninosanu
Trainer

I've always been fascinated by people and working with people. I never knew I was gonna be a trainer, but I've always known that someday I... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.