fbpx Let the LAN Party show you what fun means! | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Let the LAN Party show you what fun means!

LSAC București organizează LAN Party National Edition, una dintre cele mai mari competiţii, destinată tuturor studenţilor pasionaţi de tehnologie şi de jocurile video. A 15-a ediţie a evenimentului cuprinde două etape ce se vor desfăşura în Facultatea de Automatică şi Calculatoare din cadrul Universităţii "Politehnica" Bucureşti. Înscrierile se pot realiza până la data de 1 martie. Etapa locală are loc în zilele de 15-16 martie, iar cea naţională va reuni câştigătorii competiţiilor locale din 10 centre universitare din ţară: București, Timișoara, Târgu Mureș, Târgu Jiu, Cluj, Craiova, Ploieşti, Petroşani, Bacău și Iași, în data de 29 martie.

Evenimentul dorește să readucă la viață spiritul competitiv prin participarea la cel puțin un joc pe calculator, Playstation 4 sau XBOX ONE, cum ar fi Mortal Kombat, FIFA 19, Defense of the Ancients 2, League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, Hearthstone, sau competiții precum Just Dance, Naruto și multe alte surprize.

Toți studenţii pasionaţi de jocurile video și dornici să se afirme, sunt aşteptaţi să participe la cel mai tare LAN Party al acestui an şi să se înscrie la competiţii accesând link-ul: http://www.lanparty.lsacbucuresti.ro. Pentru mai multe detalii, găsiţi aici pagina de Facebook a evenimentului:

https://www.facebook.com/events/309068079814013/?ti=cl

LSAC București (Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica București) este o organizație studențească apolitică, non-guvernamentală și non-profit, care funcționează cu ajutorul principiilor voluntariatului și antrenează, prin activitățile sale, studenții acestei facultăți.

Let the game begin!

Tags
Categorie
Încă nu există conținut.

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.