fbpx Mădălina Bălan: Cursurile ideale sunt cele personalizate pentru nevoile participanților | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Mădălina Bălan: Cursurile ideale sunt cele personalizate pentru nevoile participanților

Obiectivele pentru 2017 sunt mentinerea si cresterea standarnelor de calitte si professionalism in livrarea de training si evaluare.

Learning Network: Cu ce ganduri pasiti in 2017?
Madalina Balan: Intram in 2017 cu ganduri bune si multumiri pentru partenerii nostril de pana acum. Ne dorim sa continuam colaborarea buna pe care am avut-o si sa dezvoltam noi proiecte ambitioase prin care sa contribuim la dezvoltarea si cresterea performantei oamenilor si organizatiilor. Noi ne propunem sa mentinem si crestem standardele de calitate si profesionalism in toate proiectele noastre.  

L.N: Ce trenduri se contureaza in L&D in 2017?
M.B: In 2017 ne asteptam sa creasca interesul companiilor pentru programe care sa porneasca de la o evaluare complexa a nevoilor de dezvoltare (pe baza unor centru de dezvoltare) si care sa imbine actiunile individuale (coaching) cu cele de grup (workshop-uri spatiate in timp).  

L.N: Este trainingul in sala pus in pericol de mediul online?
M.B: Noi vedem trainingul in sala si cel online ca fiind complementare, ambele oferind oportunitati diferite de dobandire si transfer al cunostintelor si abilitatilor.   Trainingul online ofera flexibilitate si acces la informatii usor de asimilat prin studiu individual, precum si posibilitatea de a monitoriza progresul, in timp ce trainingul in sala ofera posibilitatea de a interactiona cu altii si a primi sau propune solutii specifice la intrebari si situatii practice.

L.N: Cum va asteptati sa fie cursantul ideal in 2017?
M.B: Noi asteptam mai multe lucruri de la noi, nu de la cei cu care lucram. Ne-ar placea ca participantii la programele noastre sa fie dornici sa se cunoasca si deshisi la feedback si dezvoltare/invatare.

L.N: Care sunt caracteristicile cursurilor ideale in 2017?
M.B: Cursurile ideale sunt cele customizate pe nevoile participantilor .

L.N: Are nevoie piata de L&D de inovatie? De ce anume?
M.B: Sigur ca da: folosirea tehnologiei, a mijloacelor audio-vizuale, precum si a unor metode care sa creasca implicarea  paticipantilor.

L.N: Care sunt principalele programe pe care le vei promova in 2017?
M.B: In 2017 vom continua cursurile noastre open pe care le facem de multi ani: "Certificare in metodologia Hogan Assessments" si "Instrumente si Tehnici de Selectie".

In plus, vom continua cursul conceput si implementat in 2016 ca raspuns la provocarile clientilor nostri in privinta modului de lucru cu tanara generatie "Managementul Generatiei Digitale".

Categorie
clementina-anghelache-2023
Publisher

Clementina Anghelache este antreprenor în dezvoltare personală, learning facilitator, autor și Ontological Coaching Practitioner cu peste 15 ani... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.