[email protected] 0770 414 202

Mirko Kleiner, câștigătorul celui mai important premiu european din industria achizițiilor


La finele acestui an, Mirko Kleiner, antrenor Agile și membru fondator al Flowdays Cooperative, Andreas Schneider, șeful departamentului de gestionare a lanțului de aprovizionare al CKW, Yvonne Ruckli, manager de proiect al CKW au câștigat cel mai important premiu european din industria achizițiilor- The Supply Management. Premiul onorează procesul de achiziții inovator și agil pentru noul intranet de la CKW.
Timp de două zile, într-un așa numit Pocathon (dovada conceptului și "thon" de maraton), echipele și produsele a trei furnizori de intranet au fost puse să lucreze. Scopul? Acela de a implementa nevoile reale de aplicații CKW.
"Pe de o parte, am dorit să testăm dacă produsele corespund așteptărilor noastre, dacă intranetul se încadrează în peisajul informatic al CKW și dacă se poate găsi un acord de parteneriat comercial legal", a spus Andreas Schneider, șeful lanțului de aprovizionare al CKW. 
"Cu abordarea Lean-agile-Procurement, am reușit să scurtăm în mod semnificativ timpul de la idee la debutul productiv al noului intranet în comparație cu abordările tradiționale." 
CKW a semnat o scrisoare de intenție cu câștigătorul după exact două zile, de obicei, un astfel de proces de achiziții durând săptămâni.
 

Autor

Echipa LearningNetwork.ro

Learning Network este terenul de joaca al celor care cred in puterea invatarii, sunt curiosi sa isi descopere limitele si isi doresc sa obtina rezultate remarcabile in viata lor. Portalul (www.learningnetwork.ro) iti ofera informatii din industria de learning&development sub forma de stiri, articole si review-uri si posibilitatea de a achizitiona bilete la conferinte si cursuri deschise. ...

Companie

Scroll to Top
// //