fbpx MMM Consulting reia seria de evenimente Pastila de învățare | Learning Network Mergi la conţinutul principal

MMM Consulting reia seria de evenimente Pastila de învățare

Contextul actual ne-a învățat și ne învață în continuare, multe lucruri. Poate cea mai importantă lecție este să prețuim viața. Să fructificăm fiecare clipă, să ne bucurăm de cei dragi și să valorizăm fiecare moment în care putem învăța ceva.

Pentru că toate aceste provocări ne fac mai rezilienți doar dacă aducem acel plus de cunoaștere care ne va ajuta să luăm o decizie potrivită în fiecare moment.


În această perspectivă, echipa MMM Consulting, s-a adaptat, pentru a fi cât mai aproape de clienții actuali și viitori, pentru a-i susține prin tot ceea ce sunt și cu experiența acumulată în cei aproape 20 de ani în domeniul dezvoltării oamenilor din companii.

 

MMM Consulting reia în 2021 PASTILA DE ÎNVĂȚARE, o serie de evenimente online, interactive, pentru care propune o generoasă listă de subiecte, bazate pe expertiza programelor și a trainerilor din echipă.

Și tu îți poți alege subiecte care te interesează cel mai mult să le dezbatem împreună, în aceste evenimente, în așa fel încât să primești sprijinul experților și să creăm un spațiu foarte util de interacțiune și reflecție.

Accesează linkul de mai jos și selectează subiectele de interes și apoi echipa MMM Consulting va reveni cu invitația de participare, cu toate detaliile necesare.

Alege subiectele pentru PASTILA DE ÎNVĂȚARE 

Companie
Categorie
Încă nu există conținut.

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.