fbpx Modul în care autenticitatea L&D determină implicarea | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Modul în care autenticitatea L&D determină implicarea

Formatorii sunt interpreți naturali, dar pentru a ne conecta cu angajații unei anumite companii, trebuie să învățăm să fim mai autentici.
Credem că există o oportunitate extraordinară pentru profesioniștii în domeniul cercetării și dezvoltării de a intensifica și de a ajuta angajații să se dea frâu liber ideilor și acțiunilor lor. 

Liber de ce, poate vă întrebați? De la a fi nefericit, neîmplinit sau blocat. Cum puteți face asta? Prin afișarea mai autentică. Fără filtre.

Marea majoritate a oamenilor pe care îi antrenați sau îi formați, indiferent dacă sunt membri ai personalului sau membri ai comitetului director, se află sub o presiune constantă pentru a se livra - la muncă și în viață.

Fluxul continuu al obiectivelor, strategiilor și succesului ar trebui să arate perfect, de exemplu pe rețelele de social media. Acest lucru nu face decât să adauge presiuni.

La multe niveluri, în mod conștient sau nu, sunt instigate în oameni sentimente distructive de teamă și îndoială de sine. Situația se înrăutățește în acest mod. Adevăratul risc este ca oamenii încetează să fie cine sunt ei cu adevărat, deoarece cred că așteptarea este să devină ca alți oameni, aparent mai de succes.

Aceștia se pot teme că a fi real este riscant, încruntat sau inferior.

Aici L&D poate face diferența. Credem că autenticitatea poate fi un instrument de succes puternic, iar dacă noi, facilitatorii, ne manifestăm mai autentic în propria noastră formare, putem împărtăși acest instrument publicului nostru.

Văzând autenticitatea în acțiune poate inspira participanții să se alinieze cu adevăratul lor sine, valori și obiective.

 

Beneficiile autenticității
 

Iată de ce autenticitatea determină implicarea în timpul sesiunilor de instruire și învățare:

  • Promovează credibilitatea facilitatorului: oamenii observă când comunicați din inimă fără să ezite și fără filtre. Ei vor asculta mai bine și vor păstra mai multe informații pe care le transmiteți. Veți fi priviți ca experți autentici în domeniul vostru.
  • Inspiră comunicarea în două sensuri: autenticitatea voastră va scădea barierele dintre voi și publicul vostru, încurajând angajații să împărtășească mai mult. Nu aveți nevoie de spărgătoare de gheață. Strălucește și gheața se va topi.
  • Aceasta provoacă un efect pozitiv de ondulare: mai mulți angajați vor fi încurajați să se alăture conversației atunci când știu că este sigur să facă acest lucru.
  • Conduce colaborarea în echipă: atunci când membrii personalului știu să comunice autentic, sentimentul de încredere, siguranță și apartenență inspiră o mai bună colaborare.

Abordarea voastră deschisă și onestă va inspira oamenii pe care îi antrenați să devină cea mai bună versiune a lor. Au văzut cum să v-a ajutat pe voi autenticitatea. Acum vor dori să încerce și ei.

Autenticitatea poate ajuta la reamintirea angajaților cât de valoroși sunt pentru succesul companiei pentru care lucrează și cât de mult contează ei în dezvoltarea organizației. Acest lucru promovează o apreciere reînnoită față de rolul, afacerea și clienții care, la rândul lor, conduc productivitatea și calitatea serviciilor.

Deci, cum puteți apărea sau chiar fi mai autentici?


Referință: https://www.trainingzone.co.uk/

Companie
Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.