[email protected] 0770 414 202

Ne antrenăm talentul pentru viitor în programul “Make Yourself Happen!”


Fiecare dintre noi avem  zile de căutare interioară în care ne întrebăm dacă  carieră pe care o urmăm este cea mai potrivită pentru noi. Dar gândește ce înseamnă să iei decizii despre viitor atunci când  ai abia 17-18 ani și o multitudine de opțiuni și căi pe care să le urmezi în viitor.

Ca să facilităm procesul de decizie pentru 46 de liceeni am creat Make yourself happen! Astfel46 de liceeni își descoperă-ți talentul și mai ales îl pun la lucru pentru o viitoare carieră în business! 

Într-un cadru nonformal, având alături trainerii Școala de Valori și profesioniștii EY, își  dezvoltă și explorează abilitățile pentru a le folosi cu succes la școală, apoi la facultate și la job.

Programul se desfășoară în perioada 12-20 noiembrie și te invităm dacă ai vreme să îi urmărești pe tineri la startul în căutarea spre calea unei cariere trăiă cu pasiune astăzi, începând cu orele 15:00 sau să dai un share despre programul Make yourself happen! prin diseminarea acestuia în publicația ta.

 

Mai multe detalii despre proiect pe: http://scoaladevalori.ro/make-yourself-happen/

Muțumesc pentru complicitate!

Corina Șeler

Autor

Echipa LearningNetwork.ro

Learning Network este terenul de joaca al celor care cred in puterea invatarii, sunt curiosi sa isi descopere limitele si isi doresc sa obtina rezultate remarcabile in viata lor. Portalul (www.learningnetwork.ro) iti ofera informatii din industria de learning&development sub forma de stiri, articole si review-uri si posibilitatea de a achizitiona bilete la conferinte si cursuri deschise. ...
Scroll to Top
// //