Mergi la conţinutul principal

Ne distram, invatam si practicam cu Keith Parker

Keith Parker va ține in curand un curs de public speaking pe care ți-l recomand călduros indiferent ce poziție ierarhică ai în companie, pentru că nimeni nu se naște vorbitor în public; toți progresează printr-o combinație între învățare (training) și participarea la cât mai multe șezători publice atât ca prezentator cât și ca ascultător, de preferință activ.Jarod Kintz spunea:“99% of the population is afraid of public speaking, and of the remaining 1%, 99% of them have nothing original and interesting to say.”Participarea la cursul lui Keith te va ajuta să pășești liniștit în grupul celor care nu sunt speriați să vorbească în public, nu pentru că nu mai ai nicio teamă ci pentru că știi să-ți folosești emoțiile pentru clădirea unei performanțe excepționale.Vei crea un conținut interesant astfel încât să ajungi chiar între cei 1 la mie care pot să vorbească-n public și au și ceva interesant de spus deoarece vei exersa tehnici eficiente de a captiva audiența.Vei vorbi relaxat și simțindu-te bine indiferent că ai în față 2, 20, 200 sau 2.000 de oameni pentru că vei ști la ce să te concentrezi ca să ai succes.Vei transmite complet și memorabil ce ai de spus folosindu-te de un limbaj al corpului și de micro expresii care să întărească și să completeze mesajul pe care-l transmiți.Vei analiza și vei putea pune-n practică tehnicile necesare gestionării mișcării scenice, volumului și tonului vocii, contactului vizual, entuziasmului sau pasiunii.Nu în ultimul rând vei respecta în pregătirea și livrarea prezentării tale zicala lui Winston Churchill: “A good speech should be like a woman’s skirt: long enough to cover the subject and short enough to create interest.” Vei face asta pentru că-ți dorești ca la sfârsitul evenimentului să auzi publicul spunând ”aș fi vrut ca speaker-ul să vorbească mai mult”, nu ” bine că s-a terminat, că l-a scos până la urmă cineva din priză pe omul ăla că mai aveam puțin și-mi făceam seppuku”.Știu cum va fi și ce vei experimenta la cursul lui Keith pentru că am participat la el în toamna lui 2013. Acolo am învățat tehnici și practici utile, m-am distrat copios și am schimbat cunoștințe și experiențe cu ceilalți participanți.Săptămâna aceasta este ultima în care te poți înscrie la acest curs de public speaking așa că biruiește-ți ezitările și completează formularul acum. Vei fi contactat și ajutat să faci pașii necesari pentru a participa la acest eveniment. Te aștept în sală!Articol preluat de pe blogul lui Calin Cavaleru- How To Do It!

Călin Cavaleru este un consultant care livrează soluții practice, simple și durabile organizațiilor cu care lucrează prin... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.