Mergi la conţinutul principal

Nevenca Doca: Nevoia de conectare umană și reconversie profesională

Ne bucurăm să o avem astăzi invitată pe Nevenca Doca, unul dintre cei mai buni profesioniști din HR-ul românesc, cu care am povestit despre provocările și transformările organizaționale pe care le aduce o criză. Nevenca are atât experiența crizei precedente, cât și cea actuală, în care au avut grijă de 10.000 de familii ale angajaților, care se ocupau de cei 3 milioane de clienți. Ambele crize au fost în primul rând, din perspectiva HR, despre oameni. Chiar ea ne spune că ”Lucrăm pentru business și e important să fim conectați cu business-ul, dar nu deconectați de oameni.”

Episodul 17:

Ce vei descoperi în acest episod:

  • Adaptarea conținutului preponderent corporate, mutând focusul pe dezvoltare personală și abilitățile care să îi poată susține pe angajați în perioada de criză.
  • Nevoia constantă de reconversie profesională, din ce în ce mai pregnanată, upskilling și cum păstrăm "foamea" de învățare câștigată în lockdown
  • Întoarcerea la triburi, nevoia de conectare umană și cum facem learning-ul, în special cel digital, să fie dorit de oameni, nu obligatoriu. 

Ascultă podcastul aici: 

Te încurajăm să ne lași la [email protected] orice impresie, sugestie sau întrebare. Părerea ta ne ajută foarte mult să oferim informații relevante și de interes. Abonează-te pe Spotify sau orice aplicație de podcast ai sau urmărește-ne pe rețelele de social media pentru a fi la curent cu noile episoade.

Companie
Categorie
Alexandru Aninosanu
Trainer

I've always been fascinated by people and working with people. I never knew I was gonna be a trainer, but I've always known that someday I... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.