fbpx O cultura sanatoasa pentru compensatii si beneficii | Learning Network Mergi la conţinutul principal

O cultura sanatoasa pentru compensatii si beneficii

Studii recente arată că schemele tradiționale de compensații și beneficii pot avea un efect dăunător asupra motivației angajaților. Deși planurile de compensații și beneficii sunt importante, managerii trebue să se asigure că există cultura necesară care să asigure implementarea lor cu succes. Există câteva elemente cheie la care trebuie să fii atent, dintre care primul element este înțelegerea piaței în care compania activează. Multe dintre companiile care au o cultură organizațională puternică, uită să arunce o privire la ce se întâmplă în piață. Prea des companii cu tradiție în compensații și beneficii se culcă pe lauri și nu țin pasul cu noile standarde.

De asemenea este important să identifici ce funcționează pentru compania ta și să măsori constant care sunt factorii care îți aduc succes. Pentru asta este nevoie de sisteme care să îți ofere posibilitatea sa aduni și să analizezi informatia. Compensațiile și beneficii;e tind să devină individuale, nu doar scheme pe care le aplici la fel tuturor angajaților. Revederea planurilor anterioare pot da managerilor o dimensiune asupra tipurilor de stimulente ce funcționează cel mai bine.

Citeste si: Beneficiile un domeniu cu potential

Al treilea element cheie este flexibilitatea planului de compensații și beneficii. Alegerea unui pachet de beneficii diverse si corelarea cu modalități diverse de a atinge pragurile necesare bonusării sunt două elemente ce oferă managerilor siguranța că pot ajunge la tipologii diverse de angajați.

Planurile sumare de compensații se pot dovedi mai degrabă toxice pentru organizație și pot duce la concluzii greșite că domeniul compensațiilor și beneficiilor nu este de viitor. Totuși practica de succes pune în evidență că ori de câte ori comensațiile și beneficiile au fost gândite atent au dus la atingerea obiectivelor de business ale companiilor.

Te invit sa citesti Ghidul Compensatii si Beneficii in 2015. 

In data de 20 octombrie organizam editia a 4-a a conferintei Reward & Engage - Compensatii si Beneficii pentru 2016.

Categorie
clementina-anghelache-2023
Publisher

Clementina Anghelache este antreprenor în dezvoltare personală, learning facilitator, autor și Ontological Coaching Practitioner cu peste 15 ani... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.