fbpx Oana Pellea in Logica Emotiilor | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Oana Pellea in Logica Emotiilor

In Vestiar, Atelierul Practic Logica Emotiilor cu Oana Pellea e… o intamplare de comunicareAflam, experimentam si folosim instrumente si tehnici de a comunica veridic si cu impact. 
Alaturi de Oana Pellea construiesti in practica o comunicare reala... prin emotie. Descoperi cum, folosindu-ti propriile emotii, devii un comunicator mai bunEste un atelier mereu ca niciodata.
Incepem si sfarsim rotund dar cunoasterea emotiilor detine rolul principal.
 
Emotia ''buna'' este cel mai eficient instrument de a comunica. Noi insa cu emotia cea ''rea'' avem probleme. Devenim stangaci si imobili, apar ruperi intre cuvinte si atitudini, intre ce zice fata si ce spune privirea. 
Intrarea devine de “dulap”, situatia e shaky, privirile  “sterg”, "ma simt ca intr-un tunel'', ''sunt o suma de emotii'', ''am un ghem prin stomac'', ''am invalmaseala de cuvinte'', ''incep sa vorbesc pe silabe'', “vocea mi-e cazuta la 1 m de pantofi”etc etc... Da, afli despre tine prin intermediul emotiilor tale.
Vin exercitii curajoase, cuvinte care se reaseaza, firesc. Lucruri care te intampla daca le dai voie, lucruri care au ce valoare le dai, armonie in oglinda sau suvoi de complimente.
Inveti sa-ti “gestionezi” emotiile, sa captezi cu usurinta si sa mentii atentia celor din jur.
 
Il aruncam pe NU in studiu, ca atitudine. Primim un gand pretios: sa nu asteptam ca lucrurile sa se intample pe loc sau exact cand vrem noi. Si sa oferim!
 
Treci prin tehnici si exercitii de relaxare. Nas in ureche, t-uri si d-uri, "100 gr. parizer va rog", pe jos cu farfurii care se ridica in S, buzunare pline cu maini, pupik cu zambet, "ma simt asaaaaaa de bine" (daca ar putea si literele sa tremure)..., picioare aruncate prin aer, "stiti? eu ma simt mare, puternica",  sprancene direct in sus, voce de cap, trasaturi lipite.
 
Sau: bifezi sau te ingadui?
 
Ce e de facut? Salt in cinste, scena in picioare, drum umplut cu aplauze de sprijin, fata elastica exersata aerobic, cuvinte impinse, coridoare de comunicare, franghie pentru privire, voce reglata la confortul urechii si roluri ale pauzei care dau viata, pun in valoare, activeaza. Pentru ca iti creeaza tensiune. In vorbire. In viata. Si tot asa ore si ore de aflare si emotie.
 
In viata, poti sa inchizi cercuri. Sau sa le lasi deschise, sa construiesti culoare curate de comunicare cu cei din jur.
In prima secunda, oamenii nu reactioneaza la informatii ci la felul in care dai aceste informatii. 
Nu trebuie decat sa ai curajul unei atitudini deschise, in mod real si cinstit. Si cel din fata va simti. Si va face in mod instinctiv un zoom de atentie oricand se intampla ceva real. Vorbeste cu emotie si vei fi ascultat pentru ca emotia este resursa care genereaza contracte intre oameni, deschide linii de comunicare si de intelegere cu cei din jur.
 
Iesim din cutiile noastre de judecata, schimbam unghiul de vedere. Si plecam convinsi de catre Doamna Oana Pellea ca se poate trai in stare de cucerire: de sine!
 
Pe scurt: uimire, descoperire, lacrimi, revelatii, incredere. Si da… emotii. Una peste alta, fiecare pleaca cu cat a daruit si cu cat a fost dispus sa primeasca. 
 V-am facut curiosi? Va asteptam pe 2 si pe 8 August. Acum intr-o noua formula de vara: 6 ore intr-o singura zi.
 Sigur iese bine dar avem emotii bune :)
Categorie
Sunt ca orice om, in multe feluri. Pe care le descopar si eu cu placere sau uimire in fiecare zi. 
Pentru ca ma uit la mine sa... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.