fbpx Peste 600 femei antreprenor și manager la The Woman din Cluj-Napoca | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Peste 600 femei antreprenor și manager la The Woman din Cluj-Napoca

Ce ştiam sigur era faptul că, orice meserie aş fi ales, voiam să fiu cea mai bună. Să fac altfel decât alţii. Să schimb lucrurile în jurul meu.” – Mona Nicolici

Conferința de Leadership Feminin The Woman reunește pe 21 martie la Grand Hotel Italia***** din Cluj-Napoca, peste 600 de femei manager și antreprenor din România, dornice să investească în dezvoltarea lor profesională și personală.

Sub tematica The Woman: Cea mai bună versiune a ta!, femei de renume conturează agenda ediției de anul acesta precum Maia Morgenstern, Olga Johnston Antonova, Cătălina Ponor, Melania Medeleanu, Iuliana Tudor, Antoinia Norman sau Ela Moraru care vin să inspire prin pasiunea, dedicarea și munca pe care au depus-o de-a lungul carierei.

Povestea provocărilor din spatele succesului

Evenimentul va include în 21 martie prezentări axate pe leadership și antreprenoriat, dar și un panel de debate despre provocările întâlnite de-a lungul carierei. Mona Nicolici, Sînziana Maioreanu și Doina Cepalis vor prezenta celor 600 femei provocările ce se află în spatele poveștilor de success.

Mona Nicolici este Head of Sustainability Unit @ OMV Petrom, cea mai mare companie românească de petrol și gaze. De peste 10 ani, Mona Nicolici a fost jurnalist de televiziune, fiind pe rând redactor de știri, producător, editor și prezentator. După o carieră jurnalistică de succes, Mona a ales să se implice în proiecte de educație pe care le dezvoltă în cadrul OMV Petrom. „Țara lui Andrei”, „România meseriașă” sau „Acces la viață” sunt doar câteva dintre inițiativele pe care le-a demarat în ultimii 10 ani de activitate cu rezultate concrete pentru mediul social din România. Pasiunea, dedicarea și adaptabilitatea sunt atuurile pe care Mona le-a dovedit în traseul profesional plin de provocări.

Am învăţat şi să am răbdare. Și, mai ales, să schimb atunci când am găsit oportunitatea şi am simţit că e momentul. Am riscat și atunci când am plecat din televiziune şi când m-am hotărât să lucrez pentru Petrom. Ce ştiam sigur era faptul că, orice meserie aş fi ales, voiam să fiu cea mai bună. Să fac altfel decât alţii. Să schimb lucrurile în jurul meu.”, declara Mona pentru o publicație națională.

Alături de Mona Nicolici, Sînziana Maioreanu va vorbi managerilor și antreprenorilor despre experiența avută de-a lungul carieri. CEO în cadrul Aegon, compania aflată pe locul 8 în piața asigurărilor de viață și locul 4 în cea de pensii private, Sînziana are o experiență de peste 20 de ani în domeniul financiar. Timp de 9 ani a făcut parte din ING Bank and Insurance din România unde a deținut funcția de Electronic Banking Officer. Experiența și viziunea complexă au contribuit la performanța sa, astfel că Sînziana a reușit să își lase amprenta pe fiecare proiect în care a fost implicată.

Categorie
Încă nu există conținut.

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.