fbpx Petra Mueller Demary: Cu Solution Focus vedem mai degraba oportunitati | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Petra Mueller Demary: Cu Solution Focus vedem mai degraba oportunitati

O conversatie cu Petra Mueller Demary este intotdeauna plina de inspiratie. La finalul trimestrului 1, ne vorbeste despre cu a debutat anul 2015 pentru Solution Surfers Romania si despre cele doua produse pe care le-au lansat Solution Cafe si Pure Brief Coaching - programul de formare in solution focus coaching. 

Learning Network: Cum a debutat 2015?

Petra Mueller Demary: Anul a inceput foarte bine.

In februarie Romania a participat la Conferinta Solution Focus CEE din Budapesta, cu multi coach si manageri din cateva companii. A fost o experienta inspirata de invatare cu oameni minunati din regiune si din alte zone. Ne-au inspirat sa organizam Conferinta din 2016 in Romania.

Alt moment frumos a fost in martie cand am finalizat Modulul 5 din Programul Pure Brief Coaching. Acesta este un program de 12 zile impartit in 4 module si acreditat IFC training.

Acum il organizam in varianta open in Bucuresti si Timisoara si in-house pentru organizatii si e minunat sa vezi cum comunitatea Romanian Solution Focus Coaches creste.

L.N: Care sunt trendurile conturate pentru acest an?

P.M.D: Observam o creștere a cererilor din partea companiilor mari pentru programele extrem de personalizate bazate pe metoda Focus Soluție pentru a le ajuta sa avanseze cu diverse provocari.

De exemplu proiectele care implica lucrul cu un consiliu pe schimbare culturala in intreaga organizatie sau sprijina o companies a-si dezvolte capacitatea de coaching intern.

Aceste tipuri de proiecte sunt foarte interesante dar nu au fost atat de prezente in ultimii ani. Cred ca reflecta creștere sofisticata in lumea afacerilor din Romania, combinata cu o redresare economica lenta. Cu siguranta ne ajuta, iar reputatia noastra creste datorita inovatiei si muncii de inalta calitate.

L.N: Care sunt cele mai cautate programe la final de Q1?

P.M.D: Cum spuneam, programele de tip in-house sunt populare, adaptate fiecarei companii (si individual) recunosc ca au o singura provocare, competente si reusrese care nu se ridicca la standarde potrivite (care nu sunt foarte potrivite), abordari traditionale.

Demo-ul nostru lunar gratuit, Solution Café, este foarte popular – e scurt si are un impact sporit.

L-am inceput vara trecuta, iar acum a devenit un eveniment frecvent pentru cei mai multi oameni care cauta ceva diferit. Ne-am dezvoltat si formatul in-house a fost imbunatatit si s-a dovedit a fi la fel de popular ca si in cadrul Solution Focus Network International- am auzit ca in aceasta saptamana cativa colegi au inceput Solution Café in Suedia si au avut un real succes.

In mai vom incepe urmatoarea editie Pure Brief Coaching in Bucuresti.

L.N: Pe ce program sau programe mizati anul acesta?

P.M.D: Noi continuam Pure Brief Coaching, iar pe langa versiunea open care va incepe in mai am inclus si vesriunea in-house in Braila. Avem incredere in popularitatea acestui program.

In alta ordine de idei ne-am marit echipa din Romania si avem o echipa de 6 coach si consultanti cu experienta. Acest lucru ne permite sa livram consultanta la scara larga si programe de coaching, precum si o serie de evenimente (cum ar fi teambuilding sau facilitarea intalnirilor).

L.N: Ati adus ceva nou pe piata in 2015?

P.M.D: In 2015 am consolidat in special ceea ce faceam deja si ne-am reconsacrat pe piata. Vom fi o combinative de noutati si scurte traininguri open care vor oferi publicului (care poate nu este familiarizat cu participarea la cele 12 zile de training), acces la Solution Focus.

Ambalam Solution Café ca produs si facilitam inscrierea celor care doresc sa participe individual sau in grup. In decursul anului programul va fi deisponibil intr-un pachet dragut atractiv

L.N: Care este cea mai mare provocare cu care v-a intamplinat 2015?

P.M.D: Cu Solution Focus nu vedem intr-adevar provocari ci mai degraba oprtunitati de a te integra. Suntem foarte creativi si avem multe vise si idei pentru viitor, deci pot spune ca provocarea este unde sa ne concentram atentia si energia.

 

 

 

 

Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.