fbpx Prea devreme să te gândești la petrecerea de Crăciun? Glumești! | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Prea devreme să te gândești la petrecerea de Crăciun? Glumești!

Să fim serioși. Cu toții ne plângem că nici nu ne dăm seama când trece timpul. Că parcă acum e început de săptămâna și acum ne trezim că a venit iar lunea. Că acum sărbătorim Crăciunul, că nici nu ne dezmeticim bine că vine Paștele. Și asta trecând ca prin fulger prin Ziua Îndrăgostiților, 1 și 8 Martie. Să nu mai punem la socoteală și alte ocazii, că mereu se găsește ceva de sărbătorit. 
Cu Crăciunul chiar "după colț", ne-am gândit că nu strică deloc să mai umblăm la "rezervorul" idei care te ajute să planifici bine și mai ales la timp evenimente cu adevărat memorabile pentru colegii sau invitații tăi. 
Sperăm ca următoarele să-ți fie de folos. Așteptăm să ne spui dacă le-ai pus în aplicare și cum a ieșit!

1. Proiectează evenimentul în jurul unui scop

Întotdeauna, să ai un plan B, sau C sau D pentru toate acele surprize corporatiste neașteptate, cum ar fi invitați în plus sau aranjamentele strategice de locuri care se încurcă sau se strică. 

2.  Maximizează-ți invitația sau anunțul

Ce ocazii ai să atragi atenția maximă asupra lor? La ședința de trimestru sau poate în newsletterul săptămânal? SFAT: Marțea, la 10.00, este momentul cel mai bun pentru a trimite invitația. 

3. Pre-planificarea este totul

Ia în considerare oricâte întâlniri sunt necesare cu TOȚI furnizorii și cei implicați în organizarea evenimentului, astfel încât să poți elimina până la cel mai mic detaliu nefuncțional înainte de a fi prea târziu. Este ocazia perfectă de a vorbi despre program și de a te asigura că toți cei implicați sunteți pe aceeași lungime de undă.

4. Nu face reduceri aici

Oamenii își vor aminti întotdeauna de serviciile și de locurile proaste, așa că, dacă ai nevoie să tăi din costuri, taie din orice altceva, numai din astea nu! Folosește-ți ingeniozitatea și creativitatea pentru cadouri mai puțin costisitoare, anunțuri, mai scoate din decorurile necesare dacă ai vreo tematică, spre exemplu, dar numai nu tăia din costurile necesare unui loc și servicii de calitate și de neuitat. În sensul bun, evident.

5. Apropos...

Știi momentele acelea în care mai sunt câteva zile până la Crăciun, totul dă în clocot, munca pare să nu se mai sfârșească, copiii urlă după brad, rudele și prietenii după cumpărături, iar tu dai telefoane după telefoane, rugându-te să găsești în final un loc în care să țineți petrecerea de Crăciun a companiei? Pentru ca, în final, după multe rugăciuni, transpirație și griji să te mulțumești cu orice "pică", zicandu-ți că la anul vei avea mai mult timp și succes să planifici din timp....ca, mai apoi, să faci la fel...?!
Nu mai e cazul...
 

Companie
Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.