fbpx Pregătirea liderilor de resurse umane pentru anul 2020 | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Pregătirea liderilor de resurse umane pentru anul 2020

Totul este într-o continuă schimbare la locul de muncă și nu orice fel de schimbare, una rapidă. Liderii în domeniul resurselor umane se suprapun tendințelor la locul de muncă (în special atunci când vine vorba de tehnologie) și onorează modul în care oamenii lucrează astăzi în timp ce impactul pozitiv asupra rezultatelor afacerii sunt mai susceptibile să ajute echipele și organizațiile lor să fie competitive și să aibă succes în ritmul de azi, schimbând permanent peisajul de lucru.

Un boom continuu în ceea ce privește munca de la distanță și flexibilitatea 

Începând cu 2005, s-a înregistrat o creștere de 159% a lucrărilor de la distanță.

  • 80% ar renunța la un loc de muncă care nu oferea o muncă flexibilă.
  • 85% spun că productivitatea a crescut ca urmare a unei flexibilități mai mari.
  • 75% consideră că un lucru flexibil este o normalitate.

Nu există nicio îndoială în acest sens: munca flexibilă este noul nostru normal. Și din motive întemeiate: atrage și păstrează talente de top, crește productivitatea, îmbunătățește agilitatea și economisește bani. Angajații se așteaptă tot mai mult să poată lucra cum și unde doresc. Întreprinderile au nevoie de tehnologie și instrumente de gestionare a muncii în colaborare care să susțină această flexibilitate, cum ar fi să aibă un loc centralizat pentru a vedea și colabora în toate lucrările din întreaga companie - ceva care, conform raportului nostru de stat, de lucru, 76% dintre angajați își doresc să aibă parte.
Majoritatea respondenților raportului State of Work - 91% - răspund de soluții tehnologice moderne și consideră că locurile de muncă cu tehnologie modernă atrag și păstrează cele mai bune talente. Aproape toți respondențîi, 95% au considerat că ar trebui să fie la fel de ușor să găsești informații la locul de muncă, precum găsești informații pe Google.
Nu ar putea exista un semn mai clar că, în 2020, întreprinderile vor trebui să utilizeze tehnologie și instrumente la locul de muncă care se potrivesc cu personalizarea, experiența utilizatorului și ușurința accesului la informații oferite de tehnologia pe care o folosesc în viața personală pentru a rămâne competitive în recrutare.

În 2020, adăugați tehnologie care îi ajută pe oameni să își facă munca mai ușor.

În sondajul nostru despre statul de lucru, 84% dintre respondenți consideră că companiilor le lipsește tehnologia mai modernă. Având în vedere că 91% dintre lucrători își doresc soluțîi tehnologice moderne și 88% consideră tehnologia ca o parte importantă a experienței angajaților, liderii de resurse umane au o oportunitate imensă în 2020 de a implementa tehnologii care onorează modul în care și unde lucrează oamenii, astfel încât să își poată face cel mai bine munca. Pe măsură ce liderii de resurse umane încep noul an, aceștia pot crește implicarea angajaților prin adăugarea unei tehnologii moderne la locul de muncă care aliniază strategia și execuția, permite colaborarea într-un mediu de lucru flexibil, atrage și păstrează cele mai bune talente și creează oportunități de muncă de înaltă valoare.


 

Companie
Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.