fbpx Prima clădire industrială din lume certificată cu IMMUNE Building Standard™: Fabrica și sediul designerului britanic de soluții de iluminat FUTURE Designs | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Prima clădire industrială din lume certificată cu IMMUNE Building Standard™: Fabrica și sediul designerului britanic de soluții de iluminat FUTURE Designs

FUTURE Designs, producător și designer britanic de corpuri și soluții de iluminat personalizate de înaltă calitate, obține prima certificare IMMUNE Building Standard™ din lume acordată de Healthy by Design Building Institute (HDBI) unei clădiri industriale. Fabrica și sediul companiei au obținut eticheta IMMUNE™ - Strong în urma implementării cu succes a unui set de măsuri pentru siguranța și protejarea sănătății angajaților. 

Certificarea marchează primul pas major al Healthy by Design Building Institute în extinderea The IMMUNE Building Standard™ dincolo de zona clădirilor de birouri, în alte sectoare ale pieței imobiliare care au fost afectate de pandemia de Covid-19. IMMUNE™ - un standard global open-source inițiat în aprilie 2020 de Liviu Tudor, președinte al European Property Federation și fondator al Genesis Property - este adaptabil oricărui mediu construit, inclusiv clădirilor industriale, sporind rezistența spațiilor împotriva amenințărilor actuale și viitoare pentru sănătate și creând încredere în rândul ocupanților.

„Suntem încântați să anunțăm prima fabrică IMMUNE™ din lume, o dovadă a flexibilității și versatilității acestui standard cu adevărat global. În economia actuală, care încă se confruntă cu efectele pandemiei de Covid-19, există companii precum FUTURE Designs care construiesc o cale coerentă spre revenire, demonstrând în același timp inițiativă și o abordare inovatoare pentru protejarea sănătății și bunăstării oamenilor. Felicităm FUTURE Designs pentru realizarea de a fi primul angajator din lume cu o fabrică certificată IMMUNE™”, a spus Liviu Tudor, fondator Genesis Property și președinte al European Property Federation.

În ultimele câteva luni, FUTURE Designs a aplicat multe dintre cele peste 120 de măsuri IMMUNE™ recomandate pentru medii mai sigure și a obținut eticheta Strong pentru fabrica și sediul companiei. Certificarea se bazează pe procesul de evaluare IMMUNE™ desfășurat de Build Green, un evaluator autorizat independent și un contributor la dezvoltarea acestui standard.

„La FUTURE Designs am petrecut sute de ore și am folosit resurse importante investigând cele mai eficiente mijloace pentru a ne asigura că spațiile noastre sunt igienizate pentru a reduce riscurile coronavirusului. Obiectivul nostru a fost ca locul unde lucrăm să devină cât mai sigur posibil pentru toți membrii echipei și aceștia să câștige încredere și liniște în aceste timpuri ieșite din comun. Ca urmare, am implementat măsuri recomandate de The IMMUNE Building Standard™ și am instalat și FUZONE500, sistemul nostru care ajută la eliminarea bacteriilor din aer și de pe suprafețe, în toate zonele unității noastre. Dovada succesului nostru este că, până în prezent, nu au existat cazuri de Covid-19 în fabrica și unitățile noastre de asamblare, iar astăzi suntem încântați să fim prima clădire industrială certificată IMMUNE™ - Strong”, a spus David Clements, Chief Executive la FUTURE Designs.

Standardul IMMUNE™ este inspirat de tehnologii și proceduri dezvoltate și aplicate cu succes în spitale și clinici medicale. Mai exact, standardul se bazează pe IMMUNE™ Assessment Scoring Index, care cuprinde peste 120 de măsuri recomandate pentru implementare în clădiri, printre care soluții tehnice pentru inginerie arhitecturală, tehnologie și proiectare, precum și protocoale operaționale aplicate permanent sau gata de activare în scenarii de risc specifice.

Printre măsurile recomandate de IMMUNE™ se numără sisteme eficiente de filtrare a aerului și tehnologii pentru igienizarea suprafețelor. Alte măsuri importante sunt IMMUNE™ Quarantine Room care acționează ca o zonă dedicată în caz de nevoie imediată de izolare a persoanelor expuse riscului și Emergency IMMUNE™ Warehouse, care este un sistem logistic rapid pentru răspuns imediat la o situație similară pandemiei.

 

***
Despre Genesis Property

Genesis Property este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de birouri de clasa A din România. Cu o experiență de peste 20 de ani în industrie, compania deține peste 150.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasa A care găzduiesc peste 20.000 de angajați: Novo Park din Pipera și West Gate Business District din zona Militari. Genesis Property este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus studențesc privat din România, West Gate Studios, și al unității de cazare de 4 stele Studio One Accommodation Suites.
Genesis Property a pionerat IMMUNE Building Standard™, primul standard global open-source care certifică reziliența mediului construit în fața amenințărilor actuale și viitoare pentru sănătate și minimizează impactul unei pandemii precum Covid-19.
www.genesisproperty.net 


Despre FUTURE Designs

FUTURE Designs este recunoscută la nivel internațional pentru expertiza și leadership-ul în industria iluminatului, cu o experiență de 30 de ani în domeniu. Compania dezvoltă soluții personalizate pentru industria construcțiilor în general în Marea Britanie, Europa, EAU și SUA. Cu o echipă experimentată și diversificată, cu sediul la unitatea de producție din Kent, Marea Britanie, compania dispune atât de experiență tehnică, cât și de capacități de producție de ultimă generație pentru a oferi și sprijini proiecte la nivel mondial, fiind specializată în utilizarea LED-urilor pentru a oferi soluții eficiente și durabile într-o varietate de spații.
FUTURE Designs a investit semnificativ în cercetare și dezvoltare pentru a aduce FUZONE500 pe piață, un sistem de creare a ozonului care valorifică toate calitățile antivirale și antibacteriene ale luminii ultraviolete, fără niciun efect nociv pentru oameni sau spații fizice. 
www.futuredesigns.co.uk 
 

Categorie
Încă nu există conținut.

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.