[email protected] 0770 414 202

Recruiteri: Cum să promovați ofertele de job pe LinkedIn. GRATIS!


Ai noi joburi disponibile si vrei sa le promovezi. Cum poti folosi social media ca sa faci asta?

Toata lumea poate sa publice joburi pe LinkedIn.

Dar, evident, acest lucru vine cu un pret. Si exista cai, evidente de altfel, de a publica si promova joburi pe aceasta retea.

Una dintre ele este aceea de a posta ''job opportunity'' in statusul tau actualizat sau intr-un grup de discutii.

Acum, insa, pentru ca esti un recruiter, oamenii vad multe asemenea actualizari venind din partea ta sau din partea altor grupuri si tind sa le ignore complet.

Asa ca...

O cale mult mai creativa este sa pregatesti o prezentare powerpoint in care sa subliniezi cele mai importante cerinte pe care le presupune respectivul job. Daca adaugi si puncte indicatoare despre companie si locul in care efectuezi recrutarea, adauga-le pe toate la profilul tau de LinkedIn. 

Acest lucru va anunta intreaga ta retea ca ai noi joburi disponibile. Oamenii pot merge pe profilul tau, vor cerceta oferta si, poate, te vor si contacta.

Vezi și: theundercoverrecruiter.com/how-recruiters-can-promote-job-openings-linkedin-video/

Autor

Simona Stan

Specialist în comunicare şi imagine publică şi internă în domeniul de politici sociale si de business. Learning facilitator. Cu experienţă în crearea, organizarea şi coordonarea de evenimente şi proiecte publice si interne de politici sociale si Learning & Development. PR. Editor.
Scroll to Top
// //