fbpx Rutina (de succes) de dimineață a oamenilor de afaceri. De succes! | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Rutina (de succes) de dimineață a oamenilor de afaceri. De succes!

Ziua bună se cunoaște de dimineață, se spune. Și, departe de orice stereotipie sau zicală, chiar e un lucru dovedit și trăit pe pielea noastră zi de zi. Să ne imaginăm cum ar fi dacă, în fiecare dimineață, nu am mai privi cu ciudă ceasul deșteptător sau, mă rog, telefonul a cărui alarmă ne anunță că e cazul să ne trezim. Dacă nu am mai ofta, dorindu-ne să mai stăm un pic în pat și nu ne-am târșâi picioarele pentru a ne pregăti pentru activitățile zilei. Ei bine, se pare că există (dovedit!) oameni a căror dimineață începe altfel. Adică în plin tonus, energie, cu bună dispoziție, mult chef și disciplină și 0 "ce-aș mai vrea să mai stau un pic" sau "of, abia aștept weekendul!". Iar unii dintre ei, că doar nu de pomană spuneam că există și sunt și dovediți, sunt oameni de afaceri ultra cunoscuți și super de succes. 
Câțiva dintre ei, au împărtășit "succesul" dimineților lor pline de reușite și lipsite de oftături. Pentru inspirație....sau invidie (evident, pozitivă), iată-le:

 

  • Indra Nooyi, CEO la PepsiCo- se trezește la 4 dimineața și este la birou până în ora 7. Tot dimineața! Bââââârrrrr!!!
  • Richard Branson, fondatorul Virgin Group- se trezește când soarele strălucește în dormitorul său, înoată puțin de-a lungul propriei insule (deh...), face kite surfing sau tenis și apoi își mănâncă micul-dejun. Deh, oameni și oameni! :)
  • Mark Zuckerberg, creatorul Facebook-ului- se trezește la 8 a.m. și poartă același tricou în fiecare zi pentru a nu-și consuma energia în alegerea hainelor. Oare câte tricouri o avea?
  • Jack Dorsey, cofondatorul lui Twitter și Square- se trezește la 5.30 dimineața, meditează și aleargă vreo 10 kilometri. Asta da energie!
  • Tim Armstrong, CEO al AOL- se trezește la 5 dimineața, citește, face exerciții și începe să trimită email-uri la ora 7. Tot dimineața.
  • Ryan Holiday, autor și fostul șef de marketing al American Apparel- se trezește la 8 dimineața și, înainte să își verifice email-ul, face un singur lucru- aleargă, face duș sau își scrie în jurnal- și apoi merge la birou și scrie. Chiar așa?! Un singur lucru?!
  • Arianna Huffington, fondatoarea The Huffington Post- meditează 30 de minute.
  • John Lee Dumas, fondatorul Entrepreneur on Fire- se trezește la 6 dimineața, bea apă cu lămâie și sare, merge la o plimbare de 35 de minute, bea un smoothie verde și ceai, face exerciții, scrie în jurnal și meditează. Și cam "atât"...

La voi cum sunt diminețile?

 

 

sursa: assian efficiency

Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.