fbpx Shurubel: Povești personale și Storytelling (III) | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Shurubel: Povești personale și Storytelling (III)

Iată-ne ajunşi şi la cea de-a treia perspectivă a incursiunii noastre în lumea poveştilor şi a storytelling-ului, pe care am scris-o în compania lui Shurubel, un om care creează poveşti atât în propria viaţă cât şi în mintea oamenilor de ani de zile.

Am povestit despre vulnerabilitate, introspecţie, modele care ne inspiră, şi legende urbane, cum ar fi cea a călătoriei sale către permisul de conducere.

Ce vei descoperi în acest episod:

  • Povestea lui Shurubel şi cum a luat o decizie radicală în carieră.
  • Cum o poreclă poate deveni un brand cu care ajungi să te identifici.
  • Importanța feedback-ului şi a validării în procesele de transformare şi învăţare.

Cum ar zice chiar el, "Storytelling-ul e unul dintre cele mai puternice mijloace de a uni oamenii.", aşa că sperăm să vă placă povestea lui.

Ascultă podcastul aici:

* * *
Suntem curioși ce informații ai găsit tu valoroase în acest episod, așa că scrie-ne la [email protected] orice impresie sau întrebare. Părerea ta ne ajută foarte mult să oferim informații relevante și de interes. Abonează-te pe Spotify sau orice aplicație de podcast ai sau urmărește-ne pe rețelele de social media, pentru a fi la curent cu noile episoade.

Companie
Categorie
Alexandru Aninosanu
Trainer

I've always been fascinated by people and working with people. I never knew I was gonna be a trainer, but I've always known that someday I... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.