fbpx Specialistii HR afla cum pot contracara criza recrutarii talentelor, in cadrul Masterclass-ului The Ultimate Guide to Sourcing Talent in the 21st Century | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Specialistii HR afla cum pot contracara criza recrutarii talentelor, in cadrul Masterclass-ului The Ultimate Guide to Sourcing Talent in the 21st Century

Bucuresti, 11 martie, 2020 – Josef Kadlec, primul recrutor din Europa Centrala si de Est certificat Linkedin, sustine, in data de 28 aprilie, Masterclass-ul The Ultimate Guide to Sourcing Talent in the 21st Century, organizat de Learning Network in parteneriat cu OGi Europe. Recunoscut si apreciat de angajatori de top din intreaga lume pentru aplicabilitatea cursurilor sale si exerciile practice care le ofera specialistilor in resurse umane (HR) solutii moderne de recrutare si atragere a talentelor, Josef Kadlec are in portofoliul sau nume precum DHL, Nestle, Heineken, Hilton, Skoda, McKinsey & Company s.a.

Evenimentul cu durata de o zi ofera instrumente aliniate tendintelor internationale de ultima ora din domeniu, menite sa ii sustina pe participanti sa ajute organizatiile sa iasa din blocajul atragerii de forta de munca, principala provocare din ultimii ani a pietei muncii din Romania.  Masterclass-ul se adreseaza managerilor si profesionistilor HR care isi doresc sa castige un avantaj competitiv decisiv, sa creasca eficienta si rata de succes a procesului de recrutare pentru pozitii unde gasirea candidatilor este dificila si sa imbunatateasca performanta intregii echipe de recrutare. Prin instrumente de invatare practice, moderne, vor primi instant valoare adaugata, pe care vor putea sa o ofere companiilor unde lucreaza.

“Recrutarea nu are legatura doar cu abilitatile tehnice specifice, este determinata de un intreg sistem complex. Variabilele succesului tin de leadership, managementul procesului de recrutare, KPI, management in general, marketing etc. Este motivul pentru care atat de multi recrutori foarte talentati esueaza in managementul recrutarii la scara larga”, spune Josef Kadlec.

Cu o formare de inginer software si o abordare neconventionala a proceselor de headhunting si atragere a talentelor, Josef Kadlec este fondator al Recruitment Academy si al GoodCall, prezenta pe locul 415 in topul Financial Times “FT1000 – Europe’s Fastest Growing Companies 2020”. Este autorul cartii “People as Merchandise: Crack the Code to LinkedIn Recruitment”, lectorul cursului video “Recruitment Engineering” si realizator al propriei sale emisiuni, “Hireconomics”.

Josef este primul recrutor certificat LinkedIn din Europa Centrala si de Est. Este speaker la cele mai mari conferinte dedicate talentelor, precum Sourcing Summit (Amsterdam, Tel Aviv, Munich, Tallinn), HIREConf (New York), Social Recruiting Days (Berlin), Evolve Summit si altele.

Din agenda The Ultimate Guide to Sourcing Talent in the 21st Century

Jocul numerelor in recrutare
Date, analize si principii
Starea actuala a pietei muncii si cum sa o abordam
Tendintele prezente si viitoare din recrutarea sociala
Cea mai noua strategie pentru atragerea talentelor pasive

Cautarea si targetarea candidatilor
Vaneaza-I inaintea competitiei
Stapaneste cautarea pentru a gasi pe oricine, oriunde
Cum sa descoperi surse ascunse de talente
Tehnici avansate de recrutare comportamentala

Principii ale implicarii candidatilor
Abordeaza si obtine un raspuns de fiecare data
Angajament extrem: cum sa maximizezi rata de raspuns
Metode neortodoxe de atragere a atentiei candidatilor
Recrutarea video: amplifica la maxim raspunsul candidatilor

HR marketing pentru recrutare
Brandul personal – cel mai modern instrument din afaceri
Brand de angajator versus brand personal
Importanta brandului personal pentru recrutori
Noile formate social media de care probabil nu ai auzit

Viitorul este acum
Care este principala tendinta in tehnologia HR?
Noile tehnologii pe care le poti folosi in recrutare
Cum va fi influentata recrutarea de evolutia tehnologiei
Demonstratii practice ale noilor tehnologii.

Specialistii HR care vor sa se conecteze cu prezentul si viitorul in domeniul recrutarii se pot inscrie online, la https://www.learningnetwork.ro/talent-sourcing/.

Despre Learning Network

Learning Network este principala platformă dedicată specialiștilor de L&D din România, unde creăm și selectăm conținut de învățare destinat oamenilor din organizații. De 7 ani, Learning Network este aici pentru a sprijini și contribui la dezvoltarea pieței de learning, creând cel mai consistent și valoros repertoriu de cursuri și furnizori. Prin aceasta participăm concret la formarea și educarea continuă a oamenilor, cu rezultate pentru organizațiile din care fac parte. Scopul nostru este ca prin recomandările făcute și un conținut relevant oferit în forme variate, să îți dăm putere prin unul dintre cele mai importante instrumente de creștere ale lumii: ÎNVĂȚAREA.

Mai multe despre Learning Network la https://www.learningnetwork.ro/.

Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.