Mergi la conţinutul principal

Târgul de IT&C - job-uri pentru o generație!

Ai ajuns într-un an terminal sau în momentul în care fiecare student se vede nevoit să își găsească un job, internship sau stagiu de practică? Pentru tine, Târgul IT&C, eveniment organizat de LSAC București, reprezintă un mod prin care poți intra în contact direct cu membrii companiilor din domeniul IT&C și locul unde afli despre ofertele de muncă disponibile!

Aflat deja la cea de-a 12-a ediție, evenimentul reușește să le ofere participanților posibilitatea de a înțelege procesul de recrutare al celor mai mari companii din România și nu numai, dar și de a lua parte la conferințele susținute de către aceștia.

În zilele de 9 și 10 martie, Facultatea de Automatică și Calculatoare va reprezenta locul în care se va desfășura cel mai mare eveniment de carieră din domeniul de IT. Programul zilnic este între orele 10:00 - 17:00, timp în care cei prezenți pot trece pe la standurile companiilor și se pot bucura de surprizele pregătite.

De asemenea, pentru ca totul să fie cât mai simplu și eficient, pe site-ul https://targ.lsacbucuresti.ro/ , la secțiunea Contul Meu, fiecare își poate crea un cont unde să-și încarce CV-ul. Pe parcursul evenimentului cei interesați de ofertele companiilor pot comunica reprezentaților de la stand codul de aplicare format din 4 cifre. Astfel, aceștia vor avea ocazia de a aplica cu ușurință în cadrul unei companii și de a afla detalii despre ofertele acesteia!

În plus, evenimentul cuprinde și o serie de quiz-uri venite din partea companiilor prin care acestea vor testa participanții prezenți.

Târgul IT&C reprezintă un bun prilej de consultare și informare a ariei de joburi din România, atât pentru studenți, cât și pentru cei care nu mai sunt în spațiul academic, dar își doresc să își găsească jobul potrivit. Cariera ta începe la Târgul IT&C!

Pentru mai multe detalii, urmăriți evenimentul de Facebook de la https://goo.gl/YrPNbE și site-ul oficial al evenimentului https://targ.lsacbucuresti.ro/.

Categorie
Încă nu există conținut.

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.