fbpx Teambuilding - Trenduri in 2015 | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Teambuilding - Trenduri in 2015

Pentru organizarea unui teambuilding reusit ai nevoie sa atingi mai multe obiective, de la cele de relevanta pentru companie pana la cele de noutate si spectaculos pentru participanti din ce in ce mai educati. Trendurile prezentate aici sunt selectate din Catalogul de Team Building al Ascendis pentru 2015.

Responsabilitate sociala

O parte dintre angajaţii care au participat la programele noastre de anul trecut au desfăşurat activităţi cu o componentă de responsabilitate socială, ale cărei rezultate au depăşit cu mult „obiectivul clasic” al team buildingului. Astfel, 60 de copii de la şcoala din Măgura au astăzi o nouă sală de curs şi o bibliotecă, iar 20 de copii dintr-un centru de zi din Deltă se joacă volei, baschet sau fotbal pe un teren multifuncţional recent amenajat. În 2015 vom continua să propunem astfel de proiecte: Build the future, Rent a village, Joy Land.

Expeditii

Derulăm aceste programe împreună cu specialişti devotaţi, oameni pasionaţi de ceea ce fac, precum David Neacşu, Cristian Lascu sau Carol Eduard Novak. Fie că este vorba de un traseu montan, descoperirea unei peşteri sau parcurgerea unui traseu pe bicicletă, participanţii învaţă de la cei mai buni cum poţi ajunge la performanţa de a câştiga o medalie olimpică, de ce anume ai nevoie ca echipă pentru a cuceri Everestul sau cum poţi face faţă necunoscutului. The world under şi La vârful Omu sunt o parte dintre aceste programe.

Room Escape

Programele bazate pe metoda „room escape” precum Divergent oferă echipelor șansa de a-și exersa abili- tățile de comunicare, organizare, gândire critică, logică și geniu creator, în cadrul unui scenariu bine pus la punct. Este o experiență unică şi intensă, ce va rămâne în mintea tuturor participanţilor pentru multă vreme.

Simulari

Pornind de la nevoia de colaborare interdepartamen- tală, inovaţie şi responsabilitate pentru rezultatul final, vă aducem în atenţie două simulări complexe: • ER Impact: 24 de ore intense în camera de urgenţă. Un sistem cu multe interdependenţe, în care nu este loc de individualism. Comunicarea şi rapiditatea decizională sunt mai importante ca niciodată! • Tirania Numerelor: reorganizează-te pentru performanţă! Fiecare element din acest program se regăseşte în efortul pe care organizaţiile îl depun pentru a deveni un sistem performant.

Programe outdoor inovative

Cu o bază materială complexă şi facilitatori cu experienţă suntem capabili să venim cu noi provocări chiar şi pentru echipele care au trecut numai prin programe outdoor. Zorbing, human foosball, raliu, canyoning etc.

Catalogul poate fi descarcat integral de aici.

Categorie
Încă nu există conținut.

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.