fbpx Top 10 de Bloguri de L&D | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Top 10 de Bloguri de L&D

Să ajungi la o listă scurtă de bloguri esențiale de L&D nu este o sarcină ușoară, dar am acceptat provocarea și ne-a făcut plăcere să scanăm online-ul și să alcătuim o listă care să fie de folos oricărui profesionist în domeniu. Ne-au uitat să vedem cât de util este conținutul pentru mediul corporate și cât de des este actualizat conținutul. Lista este alfabetică.

Adapting the perpetual beta

Harold Jarche este unul dintre cei mai prolifici blogeri, cu postări scurte, abordând cel mai des subiecte de social learning și leadership. Motto-ul său este “Work is learning and learning is work”. Foarte multe dintre postările sale au comentarii aprinse, conversații ce merită urmărite.

ATD Learning & Development Blog

Un grup divers de profesioniști in L&D scriu despre teme relevante în L&D și crează o cultură a învățării. Fiecare specialist in L&D va găsi aici un subiect de interes – de la onboarding, infogragice până la coaching.

Cathy Moore

Cathy e un learning super-star cu o misiune specială – “să salveze lumea de cursurile plicticoase”. Are peste 14000 de cititori.

Clive Shepherd

Chiar dacă uneori blogul lui Clive stagnează îl putem ierta pentru că are articole relevante, iar cel mai probabil când lipsește este la conferinte internaționale împreună cu The More Than Blended Learning Company.

E-Learning 24/7 Blog

Craig Weiss este CEO al e-Learning 24/7 și in 2015 – 2016 a fost numit cea mai influentă persoană în e-learning, guru în LMS, obiectivul lui este de a crea elearning eficient indiferent de LMS.

E-Learning Acupuncture

Eric Tremblay își numește blogul: “ramblings, experiences, and random thoughts” este doar modest, blogul său a fost nominalizat în TOP 40 bloguri de încredere în educație.

Learning in the Modern Workplace

Jane Hart scrie excelent și asta face blogul unul dintre cele mai “share-uite” în social media. Autoare a Social Learning Handbook și Modern Workplace Learning, Jane postează regulat atât despre învățarea la locul de muncă cât si round-up-uri cu cele mai interesante articole de L&D.

Lost and Desperate

Blogerul britanic Andrew Jacons și-a numit astfle blogul, descriind starea în care vin cel mai ades clienții la el: nu știu ce să învețe și nici cum să o facă.

Thinking About Learning

Vrei idei provocatoare? Nu mai căuta Sukh Pabial le-a pus în acest blog pe toate.

Workplace Learning: An Insider’s Perspective

Blogul lui Tom Spiglanin are umor și este presărat cu întâmplări personale și este foarte ușor de citit. După două decenii de instructional design, îl putem credita pe Tom ca “insider”, blogul este un loc în care îl puteți auzi pe Tom “muncind cu voce tare”.

EnJOY!

Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.