fbpx Top 15 aplicatii business pentru Mac | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Top 15 aplicatii business pentru Mac

Pentru iPhone, iPod Touch si iPad exista App Store. Ai un Mac? Mac App Store iti permite sa descarci aplicatii direct pe calculator. Acestea sunt impartite pe categorii, poti citi descrierea produsului realizata de dezvoltator, recenziile sau poti cauta o anumita aplicatie.

Site-ul itbusinessedge.com a facut o lista cu cele mai bune aplicatii de business pentru Mac, pe care le poti gasi pe Mac App Store.

Pages

Pages este o aplicatie pentru crearea de documente, de la o scrisoare simpla pana la un CV. Iti poti crea, de asemenea, si propriul template. Este propunerea Apple la aplicatia Word din pachetul Office. De la sfarsitul anului trecut este oferita gratuit de catre Apple.

https://itunes.apple.com/ro/app/pages/id409201541?mt=12

Numbers

Numbers este un program de spreadsheet-uri, cu 30 de template-uri, dar si cu posibilitatea de a-ti crea unul. Poti misca tabelele, diagramele, graficele si textul oriunde in pagina. Este propunerea Apple la aplicatia Excel din pachetul Office. De la sfarsitul anului trecut este oferita gratuit de catre Apple.

https://itunes.apple.com/ro/app/numbers/id409203825?mt=12

Billings

Billings este o aplicatie pentru monitorizarea taxelor si a platilor, pentru rapoarte sau orice informatie financiara de care ai nevoie.

https://itunes.apple.com/ro/app/billings-pro/id434514810?mt=12

Panorama Sheets

Panorama Sheets combina bazele de date cu spreadsheet-uri. Datele pot fi importate sau exportate din/catre fisiere text sau spreadsheet-uri si pot fi imprimate ca tabele.

https://itunes.apple.com/ro/app/panorama-sheets/id410771903?mt=12

eWallet

eWallet este un portofel digital, care te ajuta sa protejezi parolelor, codurile PIN si datele legate de contul tau din banca sau de pe cardul de credit. Poti sincroniza informatia de pe Mac pe dispozitivele cu iOS.

https://itunes.apple.com/ro/app/ewallet/id411718305?mt=12

Smart Recorder

Acesta este un carnetel pentru a-ti lua notite pe Mac, iPhone si iPad. Poti folosi tag-uri, astfel ca poti accesa continutul foarte usor.

Versiunea gratuita, cu mai putine functionalitati: https://itunes.apple.com/ro/app/smart-screen-recorder/id437151138?mt=12
Versiunea completa: https://itunes.apple.com/ro/app/smart-screen-recorder/id437151138?mt=12

Share Plus

Aplicatia te conecteaza la serverele Share Point de la Microsoft si iti permite sa vezi documente, imagini, discutii, anunturi, evenimente, liste, orice are legatura cu munca de la birou. Share Plus Lite este o aplicatie gratuita.

https://itunes.apple.com/ro/app/sharepluslite/id412070613?mt=12
https://itunes.apple.com/ro/app/shareplus/id411466135?mt=12

Citrix Receiver

Prin aceasta aplicatie poti accesa masina virtuala Windows, aplicatiile si datele de oriunde te-ai afla. Citrix Receiver este gratuita.

http://receiver.citrix.com/

Mailings

Mailings este o aplicatie prin care poti trimite e-mailuri personalizate unor grupuri de contacte. Adresele de e-mail si continutul mesajului raman private si sunt securizate.

https://itunes.apple.com/ro/app/mailings-lite/id523407584?mt=12
https://itunes.apple.com/ro/app/mailings/id407294117?mt=12

OmniGraffle

Aplicatia te ajuta sa faci diagrame si grafice si sa le ordonezi in pagina dupa cum doresti.

https://itunes.apple.com/ro/app/omnigraffle-6/id711830901?mt=12

OmniPlan

OmniPlan este o aplicatie de dirijare a proiectelor. Poti controla task-urile, optimiza resursele necesare pentru un proiect, controla costurile si monitoriza intregul proiect foarte usor.

https://itunes.apple.com/ro/app/omniplan/id404656809?mt=12

Relationship

Acesta este un program de project management si contacte. Pe langa datele de contact obisnuite (nume, e-mail, numar de telefon), Relationship afiseaza numele proiectelor atribuite contactului, intalnirile pe care le-ai avut cu persoana in cauza si multe altele.

Dezvoltarea acestei aplicatii pare oprita. Puteti descarca o versiune mai veche aici.

File Documents

File Documents te ajuta sa iti organizezi documentele, facturile, contractele etc. Poti fixa dosarele de destinatie pentru a tine toate documentele importante intr-un anumit loc.

http://www.spotdocuments.com/fileddocsapp/

MindNote

Aplicatia este destinata colectarii si organizarii ideilor tale ca o mapa a mintii. Este perfecta pentru “To Do Lists”, project management si brainstorming. MindNote se gaseste in mod gratuit in Mac App Store.

https://itunes.apple.com/ro/app/mindnode-lite/id402397683?mt=12
https://itunes.apple.com/ro/app/mindnode-pro/id402398561?mt=12

Evernote

Evernote este o aplicatie gratuita folosita pentru a lua notite, a salva pagini Web interesate, a crea diverse liste, a atasa imagini si PDF-uri. Poti sincroniza notitele luate pe Mac cu smartphone-ul, tableta si cu intregul internet.

https://itunes.apple.com/ro/app/evernote/id406056744?mt=12

 

Categorie
Sunt studenta in anul 3 la Universitatea Politehnica Bucuresti, Facultatea de Inginerie in Limbi Straine, sectia Calculatoare cu predare in... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.