fbpx Top 6 beneficii ale învățării limbii engleze | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Top 6 beneficii ale învățării limbii engleze

De ce ar trebui să înveți engleza? Potrivit Centrului Național de Statistică a Educației, nu este vorba doar de a obține un loc de muncă mai bun. Învățarea limbii engleze te va face mai inteligent, mai puternic și mai fericit.

6 beneficii ale învățării limbii engleze

Vrei să înveți engleza, poate chiar să o perfecționezi. Poate că urmezi un curs de limba engleza corporate sau cauți o modalitate de a-ți îmbunătăți abilitățile de comunicare pentru viitor. Iată șase motive pentru care merită să înveți limba engleză.

1. Vei descoperi că engleza este ușor de învățat

Este ușor să înveți limba engleză, deoarece există o mulțime de resurse online gratuite. Abilitățile lingvistice pot fi îmbunătățite cu ușurință printr-o mai bună înțelegere a lucrurilor pe care le-am învățat și care pot fi reamintite cu ușurință. Învățarea limbii necesită puțin efort și resurse.

2. Poți găsi mai multe oportunități de muncă

Traducerea documentelor și traducerea în limbajul semnelor sau a persoanelor cu deficiențe de auz care comunică face parte din majoritatea locurilor de muncă, dar în multe țări, în special în cele în care engleza nu este limba oficială pentru afacerile guvernamentale, vorbitorii non-nativi sunt dezavantajați. Chiar dacă s-ar putea să vorbești fluent o altă limbă, atunci când vine vorba de un interviu de angajare, intervievatorul tău ar putea avea nevoie să vorbești engleza.

3. Îți crești nivelul de educație

Cunoașterea unei limbi străine îți va extinde puterea mentală, dar îți poți folosi cunoștințele de engleză pentru a afla din ce în ce mai multe lucruri despre lume.

În 2012, doar 23% dintre adulții din SUA au declarat că vorbesc fluent sau aproape fluent limba engleză. În timp ce toată lumea poate beneficia de învățarea unei limbi străine, cei care sunt bilingvi sau multilingvi, în general, obțin rezultate mai bune la teste și învață mai eficient decât cei monolingvi din punct de vedere lingvistic.

4. Poți călători cu ușurință oriunde în lume

O bună cunoaștere a limbii engleze poate fi folosită pentru a obține un loc de muncă în orice țară, dar îți va servi bine și pentru studii. În multe locuri în care vei călători, oamenii consideră engleza importantă pentru afacerile lor. Ei trebuie să cunoască limba engleză pentru a comunica cu potențiali clienți și colaboratori.

5. Îți poți îmbunătăți încrederea

Este o abilitate pe care toată lumea ar dori să o adauge în CV-ul lor. Cu puțin de studiu în fiecare zi, poți avea această abilitate. Atunci poți fi foarte mândru de capacitatea ta de a comunica cu o mare varietate de oameni. Poți impresiona oamenii cu capacitatea ta de a te înțelege chiar dacă ești dintr-o cultură diferită.

6. Îți vei exercita creierul

Învățarea limbii engleze te va face mai inteligent și îți va menține creierul puternic. Rezolvarea problemelor, încrederea în sine, stima de sine și îmbunătățirea abilităților de comunicare te vor ajuta în atât de multe aspecte.

Așadar, pentru a învăța buni această limbă internațională trebuie să:

  • înțelegi regulile gramaticii engleze;
  • înveți expresiile în limba engleză, precum și pronunția prin podcasturi, emisiuni, audiobook-uri, etc.;
  • aloci timp suficient în fiecare zi (minimum 10-15 minute) pentru studiu.

Flying Colours dezvoltă și susține training-uri și workshop-uri de limbă engleză generală și de engleză pentru afaceri construite și adaptate nevoilor specifice fiecărei companii. Cursurile sunt interactive și se desfășoară la sediul companiei, așadar nu va fi necesară organizarea deplasărilor de grup, iar timpul va fi folosit la maximum. Pe baza cunoștințelor și metodelor de predare acumulate în peste 10 ani de experiență în acest domeniu, inducem stilul de lucru și învățarea activă, participativă și perfect integrată mediului real în care cursanții lucrează zi de zi.

Echipa Flying Colours organizează de peste 10 ani cursuri de limbă engleză generală și de afaceri. Am susținut traininguri de limbă engleză pentru angajați din domeniul juridic, medical, IT&C, finanțe-bănci, resurse umane.

Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.