[email protected] 0770 414 202

Top (deschis) al melodiilor inspirațional- motivaționale


Apelăm la ea când suntem fericiți și plini de entuziasm. Apelm la ea atunci când suntem triști și melancolici și vrem o alinare. Ne evocă amintiri și tot cu ea creăm altele noi. Apelăm la ea ca să sărbătorim cele mai importante momente ale vieții noastre, când suntem îndrăgostiți sau suferim din iubire, când vrem să transmitem un mesaj sau, pur și simplu, ca să avem un companion. Muzica, căci despre ea este vorba.  
Frederick Delius spunea că "Muzica este o izbucnire a sufletului." Și pentru că tot ea, muzica, este parte din noi și ne însoțește în toate momentele vieții, ne-am gândit azi să vă prezentăm un top al celor mai inspiraționale și motivaționale 20 de melodii, care, de-a lungul timpului, au funcționat și încă funcționează asemenea unui balsam și tonic pentru minte și suflet:

 

1. "All You Need Is Love” – The Beatles
2. "Beautiful” – Christina Aguilera
3. Not Afraid”- Eminem
4. “Dream On”- Aerosmith
5. “Can’t Hold Us”- Macklemore & Ryan Lewis
6. “Somewhere Over the Rainbow”- Israel Kamakawiwo’ole
7. Lose Yourself” – Eminem
8. “Don’t Stop Believin'” – Journey
9. “It’s My Life” – Bon Jovi
10. “I Believe I Can Fly” – R. Kelly
11. “Imagine” – John Lennon
12. “Man în the Mirror” – Michael Jackson
13. “Hero” – Mariah Carey
14. We Are The Champions” – Queen
15. “Firework” – Katy Perry
16. “Livin’ On A Prayer” – Bon Jovi
17. Eye of the Tiger” – Survivor
18. “Hall of Fame” – The Script
19. “Stronger” (What Doesn’t Kill You) – Kelly Clarkson
20. “Skyscraper” – Demi Lovato
 

Lista rămâne deschisă și ne-am bucura dacă, prin comentariile voastre, ați completa-o cu melodiile care vă inspiră și vă motivează. Cine știe, cândva, cineva se va bucura de darul vostru.
 

Autor

Echipa LearningNetwork.ro

Learning Network este terenul de joaca al celor care cred in puterea invatarii, sunt curiosi sa isi descopere limitele si isi doresc sa obtina rezultate remarcabile in viata lor. Portalul (www.learningnetwork.ro) iti ofera informatii din industria de learning&development sub forma de stiri, articole si review-uri si posibilitatea de a achizitiona bilete la conferinte si cursuri deschise. ...

Companie

Scroll to Top
// //