fbpx Topul cărților motivaționale ale momentului (1) | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Topul cărților motivaționale ale momentului (1)

Viața noastră este plină de tot felul de momente mai puțin plăcute, fericite sau ușoare. Iar de-a lungul acestor momente, cu toții avem nevoie ca cineva sau ceva să ne ofere speranță, să ne ajute cu un sfat, să ne sprijine sau măcar să ne spună "va fi bine". Și nu unul formal, ci unul venit din experiența și întâmplările altor oameni care au trecut pe unde trecem noi și au reușit. Se numește motivație. Se numește inspirație. Și, în definitiv, se numește puterea exemplului care face lumea mai bună din toate punctele de vedere și creează acel lanț nevăzut, însă mai puternic decât orice pentru a ne ajuta și ridica unii pe alții. 

Și cum cărțile au fost dintotdeauna oglinda vie a omului cu tot ce are el mai bun de oferit, iată, mai jos, câteva dintre cărțile momentului in care ne putem găsi sau regăsi de fiecare dată motivația si inspirația:

Option B: Facing Adversity, Building Resilience, and Finding Joy - Sheryl Sandberg și Adam Grant

Cartea combină introspecțiile personale ale lui Sheryl cu cercetările relevante ale lui Adam în ceea ce privește găsirea puterii în fața adversității. Începând cu momentul absolut cutremurător în care Sheryl află că soțul ei s-a prăbușit pe podeaua sălii de gimnastică, ea își deschide inima, precum și jurnalul, pentru a-și descrie durerea și izolarea pe care a simțit-o în pragul morții lui. Cartea merge dincolo de pierderea lui Sheryl pentru a explora modul în care o multitudine de oameni a depășit momente precum boala, pierderea locului de muncă, atacurile sexuale, dezastrele naturale sau războaiele. Povestea lor dezvăluie capacitatea spiritului uman de a persevera și redescoperi bucuria.

O poți găsi aici: Cărturești sau aici (în lb. engleză): Books-Express.ro.

 

The 5 Second Rule: Transform your Life, Work, and Confidence with Everyday Courage - Mel Robbins

Folosind știința obiceiurilor, poveștile și faptele suprinzătoare de la unele dintre cele mai faimoase momente din istorie, artă și afaceri, Mel Robbins explică puterea momentului de depășire a oricăror probleme, de a merge înainte și a reuși. Apoi, ea oferă cititorului un singur instrument foarte simplu pe care acesta îl poate folosi pentru a deveni cea mai bună varianta a sa. Folosirea acestui instrument ia doar 5 secunde. Peste 8 milioane de oameni au privit TEDx Talks ale lui Mel, iar liderii din cadrul celor mai mari branduri ale lumii folosesc acest instrument pentru a-și crește productivitatea, implicarea și gradul de colaborare.

Găsești cartea aici: Cărturești sau aici (în lb. engleză): Books-Express.ro

 

Unshakeable: Your Financial Freedom Playbook - Tony Robbins

După ce a intervievat 50 dintre cele mai mari minți financiare ale lumii și a publicat bestsellerul "Money: Master the Game", Tony Robbins revine acum cu un playbook de tip pas cu pas ce te poartă într-o călătorie de transformare a vieții tale financiare și de accelerare a căii tale spre independența și libertatea financiare. Indiferent de salariul tău, de etapa de viață sau când ai început, această carte îți oferă instrumentele de care ai nevoie să te ajute în atingerea obiectivelor financiare mult mai repede decât ai crezut vreodată că e posibil.

Găsești cartea aici: Cărturești sau aici (în lb. engleză): Books-Express.ro.

 

You Are a Badass at Making Money: Master the Mindset of Wealth - Jen Sincero

Această carte te va duce departe de fricile, poticnirile și blocajele care au ținut până acum succesul financiar departe de tine. Bazându-se pe propria transformare în doar câțiva ani, de la o femeie care trăia într-un garaj cu vântul suflând prin contul ei bancar până la femeia care călătorește cu stil în toată lumea, Jen Sincero oferă o viziune cât se poate de realistă și de practică care te poate face și pe tine să devii un maestru în a face bani. Ea combină eseuri personale absolut ilare cu concepte de tip aha care deblochează potențialul de câștig și obținerea de rezultate reale.

Găsești cartea aici: Cărturești sau aici (în lb. engleză): Books-Express.ro.

Categorie

Specialist în comunicare şi imagine publică şi internă în domeniul de business si politici sociale, marketing online și PR. Learning... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.