fbpx Topul cartilor must-read din procurement | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Topul cartilor must-read din procurement

Indiferent de cât timp te afli în domenul achizițiilor, există mereu lucruri noi de învățat. Iar asta este valabil pentru orice domeniu profesional, zicem noi. Tehnologia contemporană ar putea modifica modul în care urmărești, spre exemplu, inventarul sau plasezi comenzi. Modificările legislative ar putea (și pot!) influența și modifica de asemenea funcționarea lanțului de aprovizionare. Oricare ar fi problema în achiziții, resursele sunt disponibile pentru a te ajuta să ajungi în vârful domeniului tău și să te menții acolo. În acest sens, ne-am gândit azi că ar fi util să adăugăm la Mansarda noastră cu filme și cărți, 4 recomandări de cărți cheie pentru sectorul de achiziții. Lectură plăcută!

 

1. The Procurement and Supply Manager’s Desk Reference- Fred Sollish si John Semanik

Această carte este un ghid autoritar cu privire la tot ce trebuie să știi pentru a fi un manager bun și eficient de achiziții publice, fiind completată și cu informații valoroase despre tendințele în aprovizionare, evitarea capcanelor de specificații și cele mai bune practici în diversitatea furnizorilor. Cartea răspunde la multe dintre întrebările importante cu care se confruntă managerii de achiziții, fiind scrisă de experți în managementul lanțului de aprovizionare și a aspectelor privitoare la oportunitățile de cost, oferind chiar și sugestii privind problemele juridice.
O poți găsi aici:
https://www.books-express.ro/the-procurement-and-supply-manager-s-desk-reference/p/kf,9781118130094

 


2. Essentials of Supply Chain Management- Michael H. Hugos

Ai un lanț de aprovizionare, dar știi cum să îi măsori performanța? Știi cum să folosești tehnologia informației în lanțul tău de aprovizionare? Este acest lanț bine coordonat sau există lacune? Pentru oricine se ocupă de problemele lanțului de aprovizionare, această carte are răspunsurile și chiar și referințele la jocurile din lanțul de aprovizionare. La mai puțin de 350 de pagini, este o carte ușor de citit prin care poți obține informații foarte importante.
O poți găsi aici:
https://carturesti.ro/carte/essentials-of-supply-chain-management-367235?p=2

 

Ne vedem în februarie la Ultimate Procurement Exprerience - evenimentul de gândire strategică și inovare în procurement destinat profesioniștilor interesați de networking și împărtășirea de bune practici.

 

3. Proactive Purchasing in the Supply Chain- David Burt, Sheila Petcavage si  Richard Pinkerton

Achiziția joacă un rol important în succesul oricărei companii. Este, de asemenea, una dintre diviziile cele mai puțin înțelese într-o organizație. Achiziția proactivă în lanțul de aprovizionare explică modul în care un proces eficient de achiziție poate crește rentabilitatea investițiilor, poate reduce costurile și poate îmbunătăți calitatea. Aceasta include chiar listele de verificare a achizițiilor, pentru a facilita procesul.
O poți găsi aici:
https://www.books-express.ro/proactive-purchasing-in-the-supply-chain-the-key-to-world-class-procurement/p/tg,9780071770613

 


4. Common Sense Purchasing: Hard Knock Lessons Learned From A Purchasing Pro- Tom DePaoli

Dacă cumpărarea și negocierea te țin treaz noaptea, aceasta este cartea pentru tine! Combinând cunoștințele experților, exemplele practice și foarte multe sfaturi, cartea poate ajuta orice manager de achiziții. Autorul împărtășește poveștile sale privitoare la greutățile și problemele din departamentul de achiziții și explică de ce relațiile reprezintă fundamentul unui program de achiziții bun.
O poți găsi aici:
https://www.books-express.ro/common-sense-purchasing/p/kjb,9781594572500

 

 

sursa: blog.procurify.com

Companie
Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.