fbpx Tu vorbesti bine? | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Tu vorbesti bine?

Eu si tu vorbim tot timpul. Si in cazul in care nu vorbesti singur acasa in fata unei oglinzi, te adresezi cuiva pentru ca ai o informatie de dat sau de luat sau de convins pe cineva sa faca ceva sau sa nu mai faca altceva.
Vorbesti cu o intentie. Si te astepti ca cel din fata ta sa te inteleaga si chiar sa faca ce ii ceri. Si cand e doar un om hai treaca-mearga dar ce te faci cand sunt mai multi? Clasic: ai emotii, nu reusesti sa ii captezi prin ce zici, nu-s prea atenti la tine.

De ce?  

Noi am gasit un singur raspuns: pentru ca uneori vorbesti bine si alteori nu prea. Fie nu-i structurata bine informatia, fie vorbirea… nu zice nimic, fie atitudinea corpului nu are legatura cu informatia transmisa. Poate lipseste un pic din toate. 
In Atelierul de atitudine ne-am propupus sa abordam trei coordonate ale unei bune comunicarii. 
 
In atelierul Vorbeste acum! In public de pe 23-24 septembrie, tinut de Adriana Saftoiu, iti propunem sa descoperi  pas cu pas care sunt instrumentele prin care construiesti clar si livrezi memorabil un discurs convingator. Afla care sunt metodele prin care si tu poti sa devii un vorbitor de succes.
 
Ne continuam programul pe 2 octombrie cu Medeea Marinescu in Atelierul de buna prezentare. Atentia ni se concentreaza acum pe simpla ta prezenta fizica: cum te asezi in spatiu? Cum te percept ceilalti: stii sa-ti sustii mesajele vorbite prin atitudine coporala?  Cum capitalizezi puterea expresivitatii corpului? Sunt doar cateva intrebari la care ne gasim raspuns. 
Ultimul dintre ateliere si poate cel mai dificil este cel de Buna vorbire pe 9 octombrie cu Vlad Zamfirescu. Descopera cum sa te faci ascultat si inteles. Ce atitudine poti sa dai frazele tale? Stii sa subliniezi mesajele cheie? Tu vorbesti cu punct? Ce transmite tonul tau? Comunicarile tale sunt expresive? Nu facem dictie, nu respiram, nu vocale si consoane ci vorbire cu gand in ea si cu semne de trafic. 
Punctul de pornire al programului este: spune bine ce vrei! 
Categorie
Încă nu există conținut.

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.