[email protected] 0770 414 202

Vrei sa lucrezi in training? Iata oportunitatile saptamanii


Pentru cei care isi cauta un loc de munca si s-au hotarat ca activitatile de training sunt cele mai potrivite, ne-am gandit sa scanam site-urile de joburi si sa dam o mana de ajutor. Iata ce am gasit:

Internship training sales la ING

Daca inveti repede si esti organizat si iti doresti sa organizezi activitatile de training poti fi candidatul ideal pentru ING asigurari de viata. Anuntul mai este valabil inca 15 zile. Aplica aici.

Coordonator recurtare, training si dezvoltare

Edurom cauta pentru unul dintre clientii sai un coordonator al activitatii de resurse umane, de la recrutare pana la training si dezvoltare. Daca ai studii de psihologie sau managementul resurselor umane si minim 2 ani de experienta poti lua in calcul aplicatia la acest job.

SYKES cauta Learning & Development Business Partner in Cluj

Un job complex cu responsabilitati globale in organizarea si dezvoltarea activitatii de learning & development. Jobul a fost publicat prima data pe 8 ianuaire si reactualizat ieri 22 ianuarie. Aplica acum.

Leroy Merlin inca mai cauta un specialist in dezvoltare organizationala

Candidatul care va fi recurtat va propune metode de formare adaptate nevoilor identificate, va elaboreaza metode de formare: studii de caz, jocuri de rol, simulari etc. Va construi formari interne si va forma trainerii interni in vederea sustinerii acestora

Poti aplica pe Ejobs sau pe site-ul Leroy Merlin.

Mai ai doar o saptamana la dispozitie pentru a aplica la pozitia de trainer in Asociatia ai carte

Odata recutat vei dezvolta si livra programe de training. Poti aplica e Ejobs.

Va dorim succes!

Autor

Echipa LearningNetwork.ro

Learning Network este terenul de joaca al celor care cred in puterea invatarii, sunt curiosi sa isi descopere limitele si isi doresc sa obtina rezultate remarcabile in viata lor. Portalul (www.learningnetwork.ro) iti ofera informatii din industria de learning&development sub forma de stiri, articole si review-uri si posibilitatea de a achizitiona bilete la conferinte si cursuri deschise. ...
Scroll to Top
// //