Mergi la conţinutul principal
Competente acoperite
Servicii oferite
ABC Human Capital
Contact


Bdul Unirii, nr. 47, bl. E3a-II, sc. 1, et. 1, ap. 1, interfon 1, Sector 3
Bucuresti
România

Agentia de Recrutare si Executive Search ABC Human Capital (www.recrutaresiselectie.ro) pune la dispozitia clientilor sai servicii de consultanta in recrutare si headhunting, avand parteneriate cu unele dintre cele mai renumite companii nationale si multinationale.

Specialistii in resure umane cu o experienta de peste 10 ani utlizeaza creativ oportunitatile pe care le ofera mediul economic pentru atingerea target-urilor comerciale si de comunicare ale partenerilor. In portofoliul lor se regasesc proiecte de recrutare pentru 20 de domenii dintre care amintim: IT, resurse umane, marketing si comunicare, comercial, logistica, vanzari, productie, inginerie, constructii. Printre cei peste 220 de clienti ai sai se numara: eMag, Ikea, Pepsi, Famexim, Macromex, GDF Suez.
Agentia ofera companiilor solutii inteligente axate pe baze de date complete si complexe, baterii de teste concepute si implementate impreuna cu fiecare dintre parteneri, precum si campanii de marketing online pentru promovarea job-urilor.