fbpx ATU Consulting | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Competente acoperite
Abilitati de consultanta
Abilitati de prezentare
Antreprenoriat
Assessment
Coaching
Comunicare
Customer care
Dezvoltare personala
Evaluarea competentelor
Feedback
Finante pentru non finantisti
Influentare si persuasiune
Inteligenta emotionala
Leadership
Luarea deciziilor
Lucru in echipa
Management
Management de proiect
Managementul conflictelor
Managementul riscului
Managementul schimbarii
Managementul stressului
Managementul timpului
Motivare
Negociere
Public speaking
Relationare
Resurse umane
Rezolvarea problemelor
Team development
Teambuilding
Telephone skills
Train the trainers
Vanzari
Servicii oferite
Certificare
Coaching
Consiliere
Consultanta
Public speaking
Simulari de business
Teambuilding
Testare / Evaluare
Training
ATU Consulting
Contact

J. Rousseau 8, 400327
Cluj-Napoca
România

ATU Consulting este o companie românească fondată în 2004 ca răspuns la nevoile constante de adaptare, învățare și dezvoltare din domeniul managementului, al resurselor umane și cel al dezvoltării de personal.

De peste 17 ani, creăm, contribuim și participăm la experiențe de învățare care produc schimbare pozitivă în oameni și organizații. În toată această perioadă, am învățat și ne-am dezvoltat și noi atât ca business, cât și ca echipă.

 

Misiunea

Prin tot ceea ce facem, ne implicăm activ în proiecte de învățare și dezvoltare. Transmitem cunoștințe și experiențe relevante și dezvoltăm abilități și competențe care conduc la creșterea și valorificarea potențialului uman. Oferim servicii de training și consultanță, adaptate partenerilor noștri, servicii prin care ne poziționăm ca agenți, promotori, facilitatori și catalizatori ai schimbării personale, profesionale și organizaționale.

 

Valorile după care ne ghidăm

Autenticitate

Ne asumăm cine suntem și ne arătăm celorlalți așa cum suntem. Încurajăm diversitatea și credem că, prin valorizarea capacităților proprii, fiecare persoană poate contribui pozitiv la schimbările din jurul său.

Implicare

Ne angajăm cu responsabilitate în tot ceea ce facem. Credem în parteneriate durabile, construite în timp și bazate pe încredere reciprocă.

Adaptabilitate

Tratăm fiecare proiect în mod particular, căutăm să înțelegem nevoile specifice de dezvoltare, suntem flexibili și ne orientăm spre găsirea de soluții. Avem permanent în atenție atât rezultatul dorit, cât și drumul prin care ajungem la acesta (procesul).

Dezvoltare

Prin ceea ce facem, încurajăm și susținem învățarea și dezvoltarea de abilități și competențe ca procese continue de creștere personală și profesională.