fbpx Enviso | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Competente acoperite
Abilitati de consultanta
Dezvoltare organizationala
Lean Six Sigma
Management
Servicii oferite
Certificare
Coaching
Consultanta
Training
Enviso
Contact

str. Buzești, nr. 63 - 69, etaj 5, interfon 13, sector 1
București
România

Enviso este o companie cu o experiență de peste 12 ani în îmbunătățirea proceselor, timp în care a instruit și certificat mai mult de 3000 de specialiști Lean Six Sigma și Business Process Management, proveniți din 30 de țări.

Enviso acoperă toate nivelurile de certificare din Lean Six Sigma, de la Lean Six Sigma Yellow Belt, Green Belt și Black Belt, până la nivelurile Master Black Belt și Executive Master Black Belt, în domeniile: manufacturing, healthcare, servicii financiare, automotive, retail, pharma, administrație, FMCG, construcții, IT&C, Oil & Gas etc.

 

Lista serviciilor oferite: training, coaching, certificare, consultanță, implementare.

Enviso este o companie de training și consultanță în domeniul îmbunătățirii proceselor de business, precum și ședințe de coaching astfel încât să asigurăm respectarea planificării proiectului și utilizarea optimă a instrumentelor de îmbunătățire. În urmă absolvirii cursurilor și promovării examenelor de certificare, oferim certificări internaționale emise, la alegere, de 3 institute americane, cu acoperire globală. Acestea sunt:

  • Lean Six Sigma International Association of Professionals – LSSIAP
  • Mikel Harrry Management Institute
  • International Association of Six Sigma Certification – IASSC

În timp ce la primele două institute menționate anterior (LSSIAP și Mikel Harry) certificatul emis nu are termen de valabilitate, la IASSC, începând cu anul 2017 a fost introdus un termen de valabilitate de 3 ani, astfel încât, dacă optați pentru acest institut, după 3 ani trebuie să vă recertificați.