fbpx EVOLUTIV Consultants Network | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Competente acoperite
Abilitati de consultanta
Simulari de business
Servicii oferite
Consultanta
Facilitare
Simulari de business
Teambuilding
Training
EVOLUTIV Consultants Network
Contact

IAA House - Calea Victoriei 126, etaj 3, sector 1
București
România

EVOLUTIV Consultants Network este o companie românească de Learning&Development ce servește și contribuie cu excelență, de mai bine de 10 ani, în industria dezvoltării oamenilor din organizații. 

Construim împreună cu partenerii noștri, învățăm și ne dezvoltăm continuu, comunicăm cinstit și onest acționând mereu cu integritate și transparență. 

Misiunea noastra este să dezvoltăm, să potențăm și să facilităm inițiativele de Learning&Development ale clienților noștri. Cu alte cuvinte, de a dezvolta oamenii din organizații. 

Identificăm și generăm cele mai relevante și mai eficiente experiențe de învățare, căutând mereu să contribuim semnificativ la prosperitatea și sustenabilitatea pe termen lung a oganizațiilor și companiilor partener. 

Abilitățile, competențele și expertiza noastră se dezvoltă și se îmbunătățește conștient și continuu, fiindu-ne recunoscători tuturor celor care ne-au ales ca partener pe drumul provocator și atât de minunat al auto-depășirii de sine - atât ca organizație, cât și personal.