fbpx Exec-Edu | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Competente acoperite
Abilitati de prezentare
Eficienta si productivitate
Finante
Leadership
Management de proiect
Managementul riscului
Managementul schimbarii
Public speaking
Resurse umane
Simulari de business
Servicii oferite
Consultanta
Training
Exec-Edu
Contact

Bulevardul Expoziției 1B, 012101
București
România

Cu o echipa de peste 35 de traineri și experți, EXEC-EDU este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata autohtona de training si consultanta, fiind listata anual in clasamentele ZF si cu Gold in Award Company – Learning Network 2019

Portofoliul sau include mai multe directii:

  • programe de dezvoltare pentru manageri si antreprenori (peste 40 de cursuri,  cu grad de complexitate variat)
  • workshop-uri de well-being si dezvoltare personala
  • teambuilding
  • coaching executiv.

In ultimii ani, una din directiile importante ale activitatii  EXEC-EDU a fost dezvoltarea de programe personalizate pentru companii, construite pornind de la obiective specifice de invatare si adaptate profilului participantilor.

EXEC-EDU este lider în educație managerială și consultanță.

Abordarea EXEC-EDU :

"Suntem în slujba managerilor și antreprenorilor performanți, dedicați stării de bine și dezvoltării echipelor lor, împreună cu care acționează pentru a crea o lume mai bună. Inovând continuu, venim în întâmpinarea nevoilor tot mai complexe de dezvoltare ale clienților noștri. Le oferim un portofoliu vast de programe de training, coaching și consultanță. Împreună cu ei, adaptăm soluţiile noastre la contextul specific companiilor lor. Punem accent pe interactivitate şi networking, ceea ce potenţează procesul de dezvoltare continuă. Ne preocupă perfecționarea continuă a echipei noastre de experți. Ei sunt pregătiţi la şcoli de afaceri şi companii de training de top din lume, au o bogată experienţă managerială, de consultanţă, mentoring și coaching, competențe digitale, talent și pasiune pentru transferul de competenţe şi bune practici. Valorile EXEC-EDU au la bază premiza că organizaţiile sunt comunităţi de oameni care funcţionează mai bine într-o atmosferă de încredere şi interacţiune.".


Pentru detalii suplimentare: Oana Scarlat, CEO EXEC-EDU, [email protected], 0722.617.208.

www.exec-edu.ro