fbpx Fiatest | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Competente acoperite
Comunicare
Eficienta si productivitate
Imbunatatire continua
Management de proiect
Resurse umane
Servicii oferite
Consultanta
Training
Fiatest
Contact

Str. Actor Ion Brezoianu 23-25
Bucuresti
România

FiaTest și-a început activitatea în 1990, fiind prima companie românească de consultanță specializată în managementul calității și în formarea profesională a adulților. De asemenea, este prima companie care a oferit servicii de management în securitatea informațiilor.
Odată cu evoluția clienților noștri, ne-am dezvoltat competențele în patru direcții principale: sisteme de management pentru industrie și administrație, management de proiect,  instruire personal, iar din 2008, ne-am lărgit expertiza în domeniile Lean Manufacturing, Kaizen, TPM (Mentenanță Total Productivă) și Securitate IT. 

Totodată, ne-am îndreptat atenția și către zona de consultanță și instruire în domeniul Resurselor Umane, iar, alături de experții noștri din domeniu, am sprijinit organizații în vederea eficientizării acestora și a proceselor de resurse umane cu scopul: eficienţei personale în corelaţie cu cea profesională, dezvoltării procesului de comunicare organizațională, planificării activităţilor profesionale, organizării eficiente a activităţilor şi a locului de muncă, dar și creşterii angajamentului angajaţilor în atingerea obiectivelor profesionale.

În cei aproape 30 de ani de activitate, am sprijinit peste 450 de organizații, ne-am implicat în peste 60 de proiecte cu finanțare națională, europeană și internațională și am organizat cursuri deschise și personalizate, la care au participat peste 15000 de cursanți.
Toate proiectele pe care le-am desfășurat s-au bazat pe experiența practică a echipei noastre și ne propunem, să oferim, în continuare, o gamă de servicii complexe și utile care să aducă organizațiilor performanțe sustenabile.