fbpx Fundația CCU | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Competente acoperite
Servicii oferite
Fundația CCU
Contact

Str. Progresului nr. 134-138, sector 5
Bucuresti
România

Fundația Competenți, Corecți și Utili este o organizație non-guvernamentală întiințată în anul 2017, urmând ca prin activitatea depusă să promoveze valorile Competență, Corectitudine și Utilitate.

Dincolo de temeiul fundamental al Organizației, aceasta își propune să pună bazele unei Comunități prin care valorile susținute de aceasta să prindă viață prin implicarea directă a simpatizanților, voluntarilor și membrilor.

 

Scop

Comunitatea CCU are ca scop promovarea valorilor menționate mai sus, atât la nivel individual cât și la nivel de organizații, instituții și companii, astfel încât activitățile lor sociale și economice să aibă cât mai mult success.

Misiunea

Comunității CCU este de a oferi oportunități concrete celor care împărtășesc valorile Competență, Corectitudine și Utilitate. Educația și formarea stau la baza unei societăți echilibrate, în acest context ne dorim să oferim soluții celor care sunt mereu în căutarea celei mai bune variante a lor.

Credem în oameni și în potențialul lor, iar proiectele pe care Comunitatea CCU le propune urmăresc să îi susțină pe aceștia în dezvoltarea carierei profesionale

Obiectiv

Proiectul are ca obiectiv formarea unei comunități de persoane, organizații, instituții și companii care împărtășesc valorile noastre, formarea unor legături personale și profesionale de real succes dezvoltate în timp între membrii comunității.

 

“ Comunitatea Competenți, Corecți și Utili – CCU, va contribui semnificativ la succesul oamenilor, organizațiilor,

instituțiilor și companiilor care împărtășesc valorile Competență, Corectitudine și Utilitate ” – Cristian Varban