fbpx HART Consulting | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Competente acoperite
Abilitati de consultanta
Aliniere organizationala
Assessment
Coaching
Cultura organizationala
Dezvoltare organizationala
Evaluarea competentelor
Executive coaching
Feedback
Inteligenta emotionala
Leadership
Managementul carierei
Managementul performantei
Managementul talentelor
Psihologie organizationala
Studii de fezabilitate
Team development
Teambuilding
Servicii oferite
Certificare
Coaching
Consultanta
Testare / Evaluare
Training
HART Consulting
Contact

B-dul Marasti 2A
sector 1
Bucuresti
România

I. Despre Hart Consulting Inca din 2006, transformam in succes potentialul din organizatii, contribuind la cresterea oamenilor si la dezvoltarea leaderilor. In business sunt doua aspecte fundamentale, oamenii si banii. Oamenii la toate nivelurile organizatiei, dar mai ales la varful acesteia, sunt cei care au impactul cel mai direct in profitabilitate. Ne pricepem la oameni. Si, de peste o decada, oferim pietei din Romania instrumentele si metodologiile cele mai renumite la nivel international, cu impact direct si pozitiv in business, adaptate cu responsabilitate la cultura locala.

Ne angajam sa ne ajutam clientii sa isi dezvolte liderii si oamenii, pentru a contribui impreuna la o comunitate sociala mai buna. Scopul nostru este sa devenim prima optiune a partenerilor nostri in a optimiza procesul de selectie, in a implementa instrumente de assessment si solutii pragmatice in zona de talent management si leadership development. Echipa noastra este formata din profesionisti specializati in psihologie si comportament organizational, cu o experienta de peste 12 ani in talent management, assessment si leadership development.  Ne place sa convertim stiinta psihologiei in succes in afaceri si ne propunem de fiecare data sa depasim asteptarile clientilor nostri. Credem in standarde ridicate si avem o abordare etica in afaceri si in tot ceea ce intreprindem. Ne angajam sa oferim solutii pragmatice si rezultate masurabile, pentru ca stim sa prezicem performanta si sa o imbunatatim.

II. Hart Consulting: in cifre 11 ani de prezenta in Romania Peste 3000 participanti in cursuri si workshop-uri Peste 20,000 persoane evaluate cu diferite instrumente Peste 2,500 persoane participante la centre de dezvoltare Peste 1000 manageri implicati in programe complexe de dezvoltare si coaching Peste 100 de echipe asistate prin programe de dezvoltare si aliniere pe termen mediu si lung Parteneri educationali: Universitatea Bucuresti, Facultatea de Psihologie, Asebuss MBA, SNSPA, Facultatea de Management, ASE, Masterul de Resurse Umane si Institutul Bancar Roman.

III. Ce este diferit in modul in care privim dezvoltarea Hart Consulting distileaza experienta consultantilor si metdologiile premium in programe de dezvoltare antrenante si orientate spre rezultate sustenabile. Programele sunt personalizate pe nevoile organizatiei client, oferind participantilor solutii si instrumente practice, aplicabile. Filosofia noastra se bazeaza pe conceptul de invatare mixta, experientiala , spatiata in timp, utilizand auto-constientizare strategica pe baza profilelor Hogan, studii de caz, coaching si peer coaching, vizionare de vignette video, urmate de dezbateri in grupuri mici, lucru pe proiecte comune. Psihologia umana este complexa si este nevoie de mai mult decat o simpla interventie de training de 1-2 zile pentru a produce rezultate vizibile si sustenabile