fbpx HPDI - Human Performance Development International | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Competente acoperite
Abilitati de consultanta
Abilitati de prezentare
Ablitati de facilitare
Business Etiquette
Coaching
Comunicare
CSR
Cultura organizationala
Dezvoltare organizationala
Dezvoltare personala
Eficienta si productivitate
Executive coaching
Feedback
Influentare si persuasiune
Inovare
Inteligenta emotionala
Leadership
Lean Six Sigma
Lucru in echipa
Management
Managementul conflictelor
Managementul schimbarii
Managementul stressului
Managementul timpului
Motivare
NLP
Outdoor training
Public speaking
Relationare
Resurse umane
Team development
Teambuilding
Vanzari
Servicii oferite
Coaching
Consultanta
Public speaking
Teambuilding
Testare / Evaluare
Training
HPDI - Human Performance Development International
Contact

. Mihail Petrini nr.6
Sector 5
Bucuresti
România

Human Performance Development International furnizeaza din anul 2001 servicii de consultanta in domeniul resurselor umane organizand training-uri, team building-uri si sesiuni de coaching.

Misiunea HPDI este aceea de a creste oameni. Prin contributia fiecaruia dintre membrii echipei, acestia au reusit sa construiasca peste 30 de teme de training pe care le-au perfectionat de la an la an. Au pus in ele experientele, cunostintele, inovatiile din diverse domenii. Si au inlocuit cliseele cu autenticitatea. In team building-urile HPDI, mii de oameni descopera sau redescopera in ei insisi secretele unei echipe, in fiecare an.

Alaturi de HPDI se afla si Jim Bagnola, unul dintre cei mai cunoscuti speakeri internationali, trainer NASA, Secret Service, US Air Force sau NATO. Alaturi de cine au crescut oameni? Alaturi de peste 150 dintre cele mai importante companii din Romania.

Misiunea HPDI

Intr-o organizatie, inainte de orice, cei mai importanti sunt oamenii. Cu totii avem imperfectiuni, pasiuni, frustari, dorinte. Speram, ne temem, avem momente de fericire si perioade de plafonare. Ne luptam cu esecuri si cautam reusitele. Cand vorbim despre performanta unei organizatii, vorbim asadar despre reusitele oamenilor care o formeaza. Si ca sa putem imbunatati notiuni precum profit, eficienta, performanta, avem nevoie sa CRESTEM OAMENI.

Viziunea HPDI

Cum pot creste oamenii? Daca le aratam ca pot fi creativi, hotarati, implicati, ambitiosi, ca e bine sa le pese, ca e important sa aiba curaj, ca e important sa fie ei insisi. Toate aceste lucruri sunt importante in dezvoltarea unei echipe.

Oamenii cresc atunci cand inteleg ca leaderul este mai mult decat un cliseu la moda, ca e important sa le pese unii de altii, ca integritatea si comunicarea sunt la fel de importante ca notiunile tehnice, ca impreuna pot face mult mai multe decat separat. Oamenii sunt diferiti, cu motivatii, asteptari, obiective si mentalitati diferite. Ei se transforma intr-o echipa atunci cand empatia si increderea le demonstreaza ca pot trece peste barierele obisnuite. Asadar, HPDI creste oameni pentru ca stie ca fiecare are nevoie de lucruri diferite si ca la baza intregii evolutii sta constientizarea. Fara clisee, fara vorbe mari, fara mituri la moda.