fbpx Interact | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Competente acoperite
Abilitati de prezentare
Coaching
Comunicare
Comunicare interdepartamentala
Comunicare interna
Creativitate
Executive coaching
Feedback
Finante pentru non finantisti
Gandire rationala
Limbi straine
Luarea deciziilor
Management
Management de proiect
Managementul conflictelor
Managementul riscului
Managementul schimbarii
Managementul timpului
Marketing
Negociere
Planificare strategica
Public speaking
Recrutare si selectie
Resurse umane
Strategie de business
Train the trainers
Vanzari
Servicii oferite
Coaching
Consultanta
Limbi straine
Simulari de business
Teambuilding
Testare / Evaluare
Training
Interact
Contact

Str. Caloian Judetu, Nr.3A
Sector 3
031111 Bucuresti
România

Interact este una dintre cele mai prestigioase companii romanesti de training, avand un departament dedicat exclusiv comunicarii de afaceri in limbi straine, Interact Communication. 

Trainerii din acest departament si-au imbunatatit constant cunostintele si au dobandit o experienta ampla in urma colaborarilor cu numeroase companii internationale.

Credem ca schimbarea este o necesitate a momentului pe care il parcurgem. Ne-am propus sa devenim catalizatorul schimbarii de care orice organizatie are nevoie pentru a face fata provocarilor pietei.

Facem acest lucru prin fructificarea oportunitatilor pe care le observam alaturi de clientii nostri, de oamenii din echipa Interact dar si prin aliantele strategice pe care le-am construit si pe care le dezvoltam in continuare.

Activitatea noastra se bazeaza pe un know-how dezvoltat la nivel global. Solutiile pe care ti le oferim provin de la parteneri din Canada, Africa de Sud, Hong Kong, SUA, Australia, Marea Britanie si Franta. Lor li se adauga si experienta noastra locala si de pe piete emergente.

In cei 14 ani de experienta am devenit un partener international pentru clientii din Romania, Europa, SUA si Asia. In acelasi timp am reusit sa reprezentam avangarda inovatiilor in domeniul trainingului.

Am dezvoltat parteneriate cu importante organizatii internationale de training pentru ca tu si colegii tai sa beneficiati de cursuri de dezvoltare profesionala cu succes verificat la nivel global. Iti suntem alaturi pentru a alege cele mai bune solutii ce se vor adapta perfect domeniului tau de activitate.

Am construit o echipa competenta. Cu traineri profesionisti, licentiati de partenerii nostri externi. Traineri care te inteleg si se adapteaza perfect nevoilor tale.

Inca din 1997, am introdus metoda interactiva in training-urile de limbi straine.  Elaborand propria metoda, am creat manuale de predare a limbii engleze de afaceri si a limbii romane pentru straini.