Mergi la conţinutul principal
Competente acoperite
CSR
Finante pentru non finantisti
Well-being
Servicii oferite
Consultanta
Facilitare
Training
OK Center
Contact

str. Traian, nr. 1, Sector 3
București
România

OK Center este primul centru din România dedicat educației financiare, atât pentru adolescenți, cât și pentru adulți. Susținem dezvoltarea organică a societății românești, printr-o abordare de învățare de la individ la comunitate, în ceea ce privește managementul financiar.

Credem în inovație, centrare pe tineri, integritate, învățare continuă, colaborare. Creăm un mediu de învățare cât mai aproape de cel real. Astfel, cursanții au șansa să aplice concepte practice, precum asumarea riscurilor, planificarea, lucrul în echipă, dezvoltarea gândirii strategice, cunoștințele financiare, ingrediente esențiale în contextul cotidian.

Susținem o atitudine financiară responsabilă în rândul tinerilor din România și contribuim la procesul de integrare pe piața muncii din România, în cadrul proiectului „Career Program – Going beyond Borders” din cadrul programului regional Erasmus+. Găzduim activități de training și învățare atât pentru elevi, cât și pentru adulți, spațiu cu și despre tineri antreprenori și activități de voluntariat.