fbpx Points of You® Coaching | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Competente acoperite
Coaching
Comunicare
Dezvoltare personala
Executive coaching
Leadership
Servicii oferite
Coaching
Consultanta
Training
Points of You® Coaching
Contact

Strada Pielari nr 57
Ploiești
România

Points of You® Coaching este o companie ce propune pentru piata romaneasca instrumente creative pentru facilitarea programelor de training, coaching, din zona HR, psihoterapie si dezvoltare personala si un sistem gradual de intalniri avand ca scop invatarea si explorarea experientiala, dezvoltate pe baza acestora.

Atentia si suportul nostru la Points of You® Coaching merge catre clientii nostrii. Nevoile, dorintele si obiectivele lor sunt elementele centrale ale activitatii noastre, drept pentru care ii invitam sa co-cream spatiul necesar prin care acestea sa fie atinse, mentinute si progresiv evoluate.

Cum facem asta? Aducand in acest spatiu competentele si abilitatile de coaching, training si management ale echipei noastre combinate cu sistemul de explorare si evaluare compus din instrumentele noastre de tip joc, conceptul si metoda aplicare. Impreuna stimuleaza si accelereaza intregul proces al tranzitiei de la stabilirea a ceea ce se doreste si cum este asta important pentru ei, pana la descoperirea si crearea posibilitatilor, implementare si masurarea rezultatelor, de la “acum” la “ideal”.

Ca aceste situatii sa devina realitate, clientii nostrii, individuali sau in echipa, aleg ceea ce li se potriveste, de la programele deja formatate din potrofoliul nostru, la intalniri customizate, de la cele de tip workshopuri, la proiecte etapizate si evaluate prin follow up.

Suntem unici in Romania datorita nivelului de experienta acumulata facilitand intalniri de coaching in aceasta combinatie la nivel national, in diferite medii, tipuri de audienta, set up-ri sau cadrane de timp, in varianta open sau in house. Totodata, pentru ca una din valorile noastre de baza este “da mai departe”, instruim profesionistii si managerii din diverse domenii sa foloseasca conceptul Points of You® astfel incat sa poata integra in activitatea lor jocurile si metoda de lucru, avand aceleasi beneficii cu proprii clienti, colegi si colaboratori.

De asemenea, ne preocupa mediul educational, drept pentru care, la nivel national, suntem implicati activ in instruirea dascalilor si a persoanelor care faciliteaza in acest spatiu, astfel incat procesele de comunicare si cele ce duc la cresterea inteligentei emotionale sa devina mult mai eficiente.

Versatilitatea si capacitatea de acoperire a nevoilor clientilor nostrii se regaseste in insasi diversitatea lor, atat la nivel national - Orange, BCR Erste, Unicredit, Unicef, Grup Renault, Concordia, NN sunt doar o parte din ei – cat si la cel international, de la Cirque de Soleil, IKEA, NASA, Fortele Aeriene Israeliene.