fbpx P&P Group | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Competente acoperite
Dezvoltare organizationala
Eficienta si productivitate
Lucru in echipa
Managementul timpului
Servicii oferite
Coaching
Consiliere
Consultanta
Training
P&P Group
Contact

Strada Nicolae Golescu nr. 17
Bucuresti
România

Dr. Pendl & Dr. Piswanger International (P&P Group) a fost înființată în anul 1980 în Viena, Austria, reprezentând astăzi una dintre cele mai importante companii de consultanță în domeniul resurselor umane dine Europa Centrală și de Est.

Dr. Pendl & Dr. Piswanger România are o experiență de peste 15 ani în domeniul resurselor umane, având o rată de păstrare a clienților de 100% și un nivel de retenție a candidaților la un an, de 95%.

În scopul completării gamei de servicii oferite companiilor din România și Moldova, Dr. Pendl & Dr. Piswanger România a introdus în portofoliul propriu Programul de Eficiență Personală (PEP®), program complex de dezvoltare a eficienței angajaților la locul de muncă. Programul PEP® vizează optimizarea fluxurilor de muncă, îmbunătățirea organizării și a planificării, cu efecte benefice directe asupra nivelului general de productivitate al organizațiilor.

Programul de Dezvoltare a Eficienței Personale - PEP® a fost dezvoltat în anul 1984, pentru Banca suedeză Svenska Handelsbanken din Stockholm și continuă să evolueze și să se dezvolte, de peste 30 de ani, fiind recunoscut astăzi la nivel internațional ca cel mai relevant program de creștere a eficienței.

PEP® este astăzi prezent în peste 35 de țări de pe 5 continente, având o rețea internațională de peste 300 de consultanți activi. Mai mult de 1 milion de angajați au beneficiat de programul PEP®, acest program fiind utilizat de cele mai renumite și performante companii internaționale.