fbpx Pro Management | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Competente acoperite
Achizitii
Comunicare
Dezvoltare personala
IT training
Leadership
Management
Management de proiect
Managementul carierei
Managementul riscului
Resurse umane
Securitatea informatiilor
Vanzari
Servicii oferite
Consultanta
Training
Pro Management
Contact

Bld. Nicolae Caramfil nr 53, Etaj 5, Sector 1
Bucuresti
România

Infiintata in anul 1996 firma Pro Management are ca activitate principală “ Alte Forme de Invatamant ”, Cod CAEN 8559, fiind unul din principalii furnizori de servicii de formare si perfectionare profesionala in IT, economie, management – marketing, dezvoltare personala ,etc.

Prezenta in lista furnizorilor  autorizati  de servicii de educatie si formare profesionala  a adultilor din anul 1996, Pro Management este considerata cea mai buna si cea mai recomandata firma de traininig in sustinerea cursurilor autorizate  ANC (Autoritatea Nationala de Calificari impreuna  Ministerul Muncii, Familiei si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice ) cum ar fi: Manager de Proiect, Expert Achizitii Publice, Operator in domeniul proiectarii asistate de calculator, cat si in sustinerea cursurilor de office, baze de date  si sisteme de operare ( Windows, Linux, UNIX, Solaris ).

Expertiza Pro Management

Cu o echipa de traineri de elita si cu experienta de peste 20 de ani in instruirea si certificarea in IT, recunoscute intern si international, centrul de training Pro Management transforma debutanti in profesionisti, specialisti si lideri. De tot atatia ani Pro Management dezvolta cariere in IT, formand power-users, specialisti CAD, administratori de retea sau baze de date, ingineri de sistem, programatori seniori, business analisti, arhitecti software ,antreprenori sau manageri de proiect.

Folosind cele mai inovative solutii de instruire in IT si business skills, pentru cele mai noi tehnologii IT, ne-am pastrat acelasi devotament in pregatirea a peste 60 000 de absolventi, astazi in pozitii cheie in departamentele de profil din companii de renume de pe piata romaneasca sau internationala.

Pro Management garanteaza obtinerea cunostintelor si abilitatilor esentiale, livrate pe baza curiculei oficiale, adaptate nivelului si ritmului de studiu al cursantilor, dar mai ales aplicarea lor in practica, in cadrul laboratoarelor care simuleaza aplicatii din viata reala, culminand cu certificarea recunoscuta international. Bucurandu-ne de un feedback excelent, am fost de fiecare data onorati de revenirea unui client multumit, sau de recomandarea pe care acesta ne-a facut-o

Consultanta in alegerea cursurilor

Pro Managemenent vine in intampinarea dvs. si va asteapta cu intrebari legate de:

 • alegerea cursurilor sau a pachetelor de curs in concordanta cu specificul businessului si necesitatile dvs.;
 • programa detaliata a cursurilor;
 • customizarea programelor de curs;
 • lectori si traineri;
 • competentele trainerilor si autorizarile acestora;
 • modalitatea de organizare a cursurilor;
 • locul de desfasurare a cursurilor (la sediu Pro Management sau la sediul clientului oriunde in tara);
 • beneficiile obtinute dupa absovirea cursurilor;
 • cunostintele necesare participarii la cursurile organizate de Pro Management;
 • diplomele obtinute la finalul cursurilor;
 • valoarea adusa de o certificare nationala ANC sau internationala Microsoft;
 • intrebari legate de examene si certificari online sustinute in centrul de training Pro Management, Pearson Vue, Kryterion sau Certiport.

Consultanta se acorda gratuit indiferent de tipul cursului: individual sau corporate.